Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok yüksek bir yere tırmanmak

Rüyada çok yüksek bir yere tırmanmak

Rüyada çok yüksek bir yere tırmanmak güzel giden bir ilişkinin bozulacağına, uzun zamandan beri askıda kalmış olan bir işin nihayete erdirileceğine, güzel günlerin yakında olduğuna, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına, söylenen kötü sözler yüzünden kardeşlerin arasının bozulacağına, iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine ve doğru yoldan sapacağına, yaşanan eksikliklerin giderileceğine, büyük bir boşluğa düşeceğine, gönül hoşluğunu yakalayacağına, hasretliğin biteceğine alamet eder.

Rüyada çok yüksek bir yere tırmanmak gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkilerde şansınız kapalı, önemli bir randevunuz varsa onu ertelemenizde fayda var.

Rüyada yüksek yere tırmanmak güzelliklerle dolacağına, manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına, mutluluk dolu haberler alacağına yorulmaktadır.

Rüyada yüksek yerlere tırmanmak hayattan bıkmasına neden olacağına, gelirinin giderinden fazla olacağına, bol dua edeceğine rivayet eder.

Rüyada yüksek bir yere tırmandığını görmek çok şeffaf bir şekilde çalıştığı için insanlar tarafından çok saygın bir kişi olarak sevilip sayılacağına ve bu sayede işlerini daha rahat ve kolay bir şekilde ilerleteceğine, haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına, maddi açıdan büyük zarar edileceğine, yaşadığı sıkıntılı ve sorunlu durumları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına tabir olunur.

Rüyada çok yüksek bir yere tırmanmak daha iyi bir Müslüman olmak yolunda ilerleme kaydedeceğine, yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine, birçok işin birlikte yapılacağına inanılır.

Rüyada yüksek bi yere tırmanmak hayıflanacağına, sahip olduklarının eksileceğine, kardeşlerden biri ile büyük bir tartışma yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüksek bir yere tırmanmak anlaşmazlıkların ve kavgaların son bulacağına, önemli sorumluluklar alacağına ve kendisini yaşam mücadelesine ortak edeceğine, daha önce hiç yapmadığı şeyler yapmaya başlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüksek kuleye tırmanmak hem kendisinin hem ailesinin maddi durumunun düzeleceğine, kendi işini kurmak için türlü adımlar atacağına, sağlık ve huzur getirecek kararlar vereceğine, akrabalardan birinin ısrarı ile kurulacak bir dostluk sayesinde yeni fırsat kapılarının açılacağına delalettir.

Rüyada yüksek direğe tırmanmak sevdikleri ile birlikte olacağına, maddi olanaklarının rahat rahat yaşamasına el vereceğine, büyük bir proje için kurulacak bir ortaklık kurulacağına, rahatının ve lüksünün de yerinde olacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments