Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüksek yerlere tırmanmak

Rüyada yüksek yerlere tırmanmak

Rüyada yüksek yerlere tırmanmak hayırlı ve başarılı işlere gireceğine, ele geçen her fırsatta daha iyi şeyler yapmak için çaba gösterileceğine, bilgisine ve becerisine güvenmediği işlere kalkışmayacağına ve üstesinden gelemeyeceği sorumlulukların altına girmeyeceğine, itibar göreceğine, sıkıntılarını kısa bir zaman içinde ortada kaldıracağına, hayatı boyunca hiçbir şeyin yoksunluğunu çekmeyeceği gibi her şeyden en az ikişer tanesine sahip olacağına, çok rahat bir hayata merhaba diyeceğine, sorunlardan ve sıkıntılardan çok çaba göstermesine rağmen bir türlü kurtulamayacağına ve çok büyük üzüntüler yaşadıktan çok sıkıntılar çektikten sonra işlerinde yavaş yavaş iyileşme yaşanacağına ve para kazanmaya devam edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yüksek yerlere tırmanmak gördüyseniz:

  • Kişisel gelişim çalışmalarından tatmin elde edebilirsiniz.

Rüyada yüksek bir yere tırmandığını görmek işlerin daha kötü bir hal alacağına, psikolojik olarak kendisini çok iyi hissedeceğine, üzüntülü günler yaşanacağına, aile hayatının daha iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine inanılır.

Rüyada yüksek yere tırmanmak kurulan hayallerin gerçeğe çevrileceğine, bekarlar için hayalini kurdukları gibi bir kısmetle evlilik gerçekleştireceklerine, tersliklerin yoluna gireceğine, buna istinaden kazancına bolluk ve bereket geleceğine, işindeki verimliliğinin artacağına alamet eder.

Rüyada yüksek bir yere tırmanmak nankör bir kişi ile muhatap olunacağına ve ilgi istenen bir işe gereken ilginin verilemeyeceğine, daima zinde ve genç kalacağına, geleceğin güzel olacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüksek yerlere tırmanmak sorunlarının biteceğine, sorunların kısa bir sürede çözüm bulacağına, her işinde iyilikle karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çok yüksek bir yere tırmanmak maddi olarak kötü geçen bir dönemin kapanacağına, umutsuz olacağına, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüksek bi yere tırmanmak neşeli ve bol kahkahalı günler geçirileceğine mal mülk sahibi olunacağına, sonradan da bunun sancısını ve pişmanlığını yaşayacağına, bereket ve zenginlik olacağına delalet eder.

Rüyada yüksek kayalara tırmanmak sorunların çözümü için askıda bekleyen konuların konuşulup nihayete erdirileceğine, işlerinde büyük başarılar kazanacağına, başka bir şehirde yeni arkadaşlıklar kuracağına tabir olunur.

Rüyada yüksekliğe tırmanmak maddi sorunlarının çözüleceğine, zahmetli işlerden hayırlı bir şekilde kurtulacağına, onları kendi gözünden bile sakınacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments