Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüksek bir binaya çıkmak

Rüyada yüksek bir binaya çıkmak

Rüyada yüksek bir binaya çıkmak sıkıntılarını ve yaşadığı zor günleri geride bırakacağına, borçların kapanacağına, kötü hastalıkların iyileşeceğine, kendisine olan güvenin artacağına, yeni girilecek olan bir işte sanki uzun zamandan beri o işte çalışılıyormuş gibi doğru adımlar atılacağına, hazırlıksız girilen bir projede uyum sağlama döneminin aşılmasının ardından çok iyi işlere imza atılacağına, rızkının tam olarak kesilmeyeceğine ama bu durumun kişiye maddi anlamda büyük darbe vuracağına, yolculuk sırasında çok büyük gelişmeler yaşayacağına, rahat edeceği ve mutlu olacağı bir döneme gireceğine yorulur.

Rüyada yüksek bir binaya çıkmak gördüyseniz:

  • Yerine getiremeyeceğniz sözler verip huzurunuzu bozmamalısınız.

Rüyada çok yüksek binaya çıkmak bir ortaklık kurulacağına, büyüyeceğine, yeni bir işe girilerek yeni bir hayat kurulacağına, çok daha mutlu olunacağına, sorunların kısa zaman içinde biteceğine yorulur.

Rüyada yüksek bir binanın çatısına çıkmak çekilen çilelerin sona ereceğine, ailesi ile mutlu olacağına, elinde bulunan imkânları çok doğru ve iyi bir şekilde kullanacağına tabir olunur.

Rüyada yüksek bina çıkmak işlerin gereksiz bir şekilde bozulacağına, gülmeyi ve eğlenmeyi başaracağına, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine ve evlat sahibi olacağına rivayet eder.

Rüyada yüksek binanın üstüne çıkmak her geçen gün başarıların artacağına, geçim derdinin kalmayacağına, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların yakında sona ereceğine, çok daha iyi bir duruma gelineceğine ve mutlu olunacağına rivayet eder.

Rüyada yüksek bir binanın tepesine çıkmak kendisini çok kötü ve yalnız hissedeceği bir döneme gireceğine, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına ve bu konuda elinin boş dönmeyeceğine, parasının ve malının eksilmeyeceğine delalettir.

Rüyada yüksek bir bina çıkmak birlikte çok büyük bir çalışma ya da bir proje ortaya konulacağına, kişinin can derdine düşeceğine her şeyi unutacağına, elinde bulunan işlerin çok hayırlı ve çok güzel bir hal alacağına tabir olunur.

Rüyada yüksek binanın çatısına çıkmak iş hayatı ile ilgili bazı adımların atılacağına, kaçan bazı büyük fırsatların telafi edileceğine, maddi ve manevi olarak epey gelişme yaşanacağına, güç ve kudret sahibi kimse haline geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada çok yüksek bir binaya çıkmak kefil olduğu insanlardan zarar göreceğine, hayırlı ve güzel günler görüleceğine, makamından olacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments