Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüksek bina çıkmak

Rüyada yüksek bina çıkmak

Rüyada yüksek bina çıkmak lüksünün ve rahatının yerinde olacağına, rüya sahibinin ismini gelecek nesillerin de bileceği şekilde şöhretli bir duruma taşıyacak işler yapacağına, düzgün bir kişi ile zarar ettiği bir işi sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına, sorunlarını ve sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, rüyayı gören kişinin uzun zamandan beri beklediği bir işten çok büyük ve hayırlı bir haber alacağına, yüklü miktarda kazanç ede edeceğine, kendisine kar getirecek girişimlerde bulunacağına, hastalıkların şifa bulacağına, maddi ve manevi sorunların Allah’ın izni ile zarar görmeden aşılacağına, yardıma muhtaç insanların yardım göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada yüksek bina çıkmak gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin davranışlarını değiştirmeye çalışabilir veya bazı görevlerini değiştirebilirsiniz.

Rüyada yüksek katlı binaya çıkmak daha sonra bu kişiden birkaç kez özür dileneceğine, kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına, üzüntü içinde geçirilecek bir döneme ve maddi ve manevi olarak çok karanlık bir işe gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada asansörle yüksek binaya çıkmak eğer bekarsa, hayırlı bir erkek ile evleneceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına, aile bireyleri ile bu işten ötürü ters düşüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada yüksek bir binanın tepesine çıkmak kararları alacak ve son sözü söyleyecek kimse konumuna geleceğine, yaptığı işin eskisinden de çok ilgi göreceğine, başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine yorulur.

Rüyada yüksek binanın tepesine çıkmak çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine, çok büyük üzüntüler yaşanacağına, harcanmış olan emeklerin başarı getireceğine tabir olunur.

Rüyada yüksek bi binaya çıkmak sorunlarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına, endişe ettiği konularda çok güzel adımlar atacağına, çok iyi insanlar ile güzel projeler gerçekleştireceğine, çok sevineceği ve büyük bir mutluluk yaşayacağı bir döneme girdiğine ve bu sayede hayatını çok iyi bir şekilde devam ettireceğine, onlarla ortak hareket edip, hem fikir olduğu konular üzerinde çalışmalar gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Rüyada çok yüksek bir binaya çıkmak doyasıya sefasını süreceğine, uzun soluklu bir ilişkiye başlanacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine delalet eder.

Rüyada çok yüksek binaya çıkmak rızkının artacağına, huzurunun, sağlığının ve mutluluğunun da yerine geleceğine, sorun yaşadığı kişilerle arasını düzeltmesi için önayak olunacağına, moral ve motivasyon konusunda uzun zamandan beri yaşanan sıkıntının sona erdirileceğine, ayrılıkların birleşmeyle noktalanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüksek binanın çatısına çıkmak doğruluğu bulacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok iyi günler göreceğine, yaşadığı kötü olaylar yüzünden ruhunda oluşan yaraları sarmak için çok büyük bir çaba sarfedeceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments