Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüksek bir bina çıkmak

Rüyada yüksek bir bina çıkmak

Rüyada yüksek bir bina çıkmak kendisini çok şanssız ve kısmetsiz olarak göreceğine, hane halkını çok mutlu edecek ve sevinçten havalara uçuracak bir haber alınacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok iyi işlere imza atacağına ve rahat edeceği bir döneme gireceğine, eline geçecek haram bir maldan ötürü çok sıkıntı çekeceğine ve bu sebeple ortaya çıkan bu durumu düzeltmek için binbir türlü zorluğa göğüs germek zorunda kalacağına, başarılarının ve zaferlerinin çoğalacağına, kişinin hayatındaki dengeleri yeniden sağlayabilmek için çaba harcayacağına, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, zor zamanlardan geçerek ferahlığa çıkmaya çalışacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüksek bir bina çıkmak gördüyseniz:

  • Bir taraftan elinizdeki işlere odaklanmak veya hallolması gereken görevleri tamamlamak istiyorsunuz.

Rüyada yüksek bir binaya çıkmak işkenceden ve kötü muameleden uzak kalınacağına, hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, kötü bir geçmişe sahip birinin yapmak istediği kötülüğün boşa çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada yüksek binanın tepesine çıkmak tam yerinde verilecek kararlarla çalışmaların sürpriz başarılar getireceğine, çok büyük mutluluklar duyacağı ve epey kazanç sağlayacağı bir proje gerçekleştireceğine ve uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere kısa süre içinde kavuşacağına, çok rahat ve hayırlı işlere gireceğine, büyük başarılara imza atacağına rivayet eder.

Rüyada yüksek bina çıkmak evliliğini tehlikeye atacak davranışlarda bulunacağına, ailevi sebeplerden ötürü çok yakın bir zaman içinde bazı tartışmalar yaşayacağına, iş ve ev değişikliğine yorumlanırken, doğan bebek güzel ise gelişmelerin olumlu olacağına rivayet eder.

Rüyada yüksek bir bina çıkmak kudret sahibi olacağına, zor zamanların kolay bir şekilde atlatılacağına, bir yandan cenaze olacağına yorulur.

Rüyada yüksek binalara çıkmak işlerinin eskisinden daha iyi olacağına, manevi olarak çok güzel ve huzurlu bir döneme girdiğine ve yakın bir zaman içinde daha iyi yerlere geleceğine, iş hayatına girmek için doğru zamanın yaklaştığına, rakiplerin ve çekemeyenlerin bu sayede yenilgiye uğratılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüksek katlı binaya çıkmak üzüntü duyduğu konuları kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına, herhangi kötü bir kişi ile bir sorun yaşamayacağına ve kendisi gibi insanlara destek vereceğine, çok zor zamanlar geçirileceğine sorunların ve sıkıntıların günden güne artacağına rivayet eder.

Rüyada yüksek bi binaya çıkmak ancak daha sonra gerçekleştireceği başarılı çalışmalar sayesinde işlerinin daha iyileşeceğine, kişinin sülalesindeki erkek birey sayısının artacağına, canının sağ olacağına, malının ve parasının kendisi için fazlaca yerinde olacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine rivayet eder.

Rüyada çok yüksek bir binaya çıkmak iş hayatındaki bu rahatlığın aile hayatına yansıması sayesinde çok büyük mutluluklar yaşanacağına, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, huzursuz geçen günlerin biteceğine, iş hayatında zorlu zamanlar geçireceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments