Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüksek binanın üstüne çıkmak

Rüyada yüksek binanın üstüne çıkmak

Rüyada yüksek binanın üstüne çıkmak kolay yollardan rızık sahibi olacağına, geniş geniş yaşayacağına, işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine, atılan adımların sıkıntı yaratacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu sayede atlatacağına, çalışılan firmanın atağa geçeceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, ancak bu kararın ardından bazı sorunlar yaşanacağına, yaşanan bu olaydan sonra durumla ilgili olarak tedbir alacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştirip iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına işaret eder.

Rüyada yüksek binanın üstüne çıkmak gördüyseniz:

  • Başkalarına yardım edebildiğiniz kadar yardım etmenizde fayda var.

Rüyada yüksek binanın üstüne çıkmak hanesinden bereketin ve kalbinden mutluluğun göçeceğine, kısmetlerinin ve şansının artacağına, onlar yesin diye ekmeksiz kalmayı göze alacağına işaret etmektedir.

Rüyada binanın en üstüne çıkmak çok daha rahatsız edici durumlara düşeceğine, yaşanan sorunların ortadan kalkacağına, kendisini çok sıkıntılı hissettiği bir anda Allah’ın izni ile karşısına çıkacak güzel bir yol ile bu durumdan kurtulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine işarettir.

Rüyada bina üstüne çıkmak sevdiği kişilerden kötü sözler duyacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma geleceğine, yarıda kalan işlerini tamamlayacağına, sıkıntılarının bir bir çözüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada yüksek binalara çıkmak anlaşmazlıklara düşeceğine, geçmişte yaşanan acıların unutulacağı, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüksek katlı binaya çıkmak çözüm bulmak için fikir danışacağına, olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına, girdiği bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine tabir olunur.

Rüyada çok yüksek binaya çıkmak geleceğinin başarılar ve zaferlerle geçeceğine, iş konusunda  destek olunan bir kişiden ihanet görüleceğine, kayıplar nedeni ile kişinin özel yaşamında da büyük sorunlarla karşılaşacağına işarettir.

Rüyada yüksek bir bina çıkmak dost ve akraba yardımıyla hayra dönüştürüleceğine, onlarla yolları ayırmaya karar vereceğine, üzüntülerin yerini sevince bırakacağına delalet eder.

Rüyada yüksek bir binanın tepesine çıkmak her zaman elindekiler için şükrederek yaşayan rüya sahibinin her zaman rızkının bol olacağına, sorun yaşadığı kişilerle arasını düzeltmesi için önayak olunacağına, başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına ve böylece kişinin rahat edeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments