Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok yüksek bir binaya çıkmak

Rüyada çok yüksek bir binaya çıkmak

Rüyada çok yüksek bir binaya çıkmak biraz olsun hafifleyeceğine ve hayatın belli bir oranda sıradanlaşarak kişiye nefes alacak zaman kazandıracağına, o işi canlandıracağına, rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, sahip olduğu malın miktarında artış yaşanacağına, kıskanan kişilerin ve iş hayatında rekabet içinde olunan kişilerin yenilgiye uğratılacağına, ağız tadına, keyfe, neşeye ve mutluluğa kavuşacağına, borçlarını ödemeyi başaracağına, iş sahibi olacağına ve geleceği için yaptığı planları gerçekleştirmek için hayırlı ve güzel fırsatlar elde edeceğine, maddi yükümlülüklerinin artacağına, başka işlere girmek için fırsat yaratılacağına delalet etmektedir.

Rüyada çok yüksek bir binaya çıkmak gördüyseniz:

  • Çevrenizde yaşanan her konuyu kafanıza takıyorsunuz, biraz rahat olun yoksa sağlığınızı kaybedebilirsiniz.

Rüyada yüksek bir binaya çıkmak ticaret hayatında cesaretini kaybedeceğine, çok çalışmadan ve yıpranmadan geçimini sağlayacağına, kazanacağı başarılar sayesinde iş hayatında çok iyi bir mevkinin sahibi olacağına yorulur.

Rüyada yüksek bir binanın tepesine çıkmak kendisine kar getirecek yatırımlar yapacağına, hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine, kendisini seven bir arkadaşının ön ayak olması ile koşulları daha iyi olan bir iş sahibi olacağına delalettir.

Rüyada yüksek bir binanın çatısına çıkmak hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine, göstereceği sabır ve azim sayesinde kendi işine sahip olacağına, yakın bir zamanda ortak olacağı bir işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, eğleneceğine, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, onu doyasıya yaşayacağına inanılır.

Rüyada yüksek katlı binaya çıkmak çok hayırlı ve mutlu günler göreceğine ve başının sıkışmasına sebep olan olaylardan en kısa zamanda kurtulacağına, sorunlu zamanlar geçireceğine ve sosyal hayatında endişe ve korku içinde olacağına, sıkıntıların ve zorluğun yakın zaman içinde ve herhangi bir zarar vermeden biteceğine, ferahlığa çıkılacağına delalettir.

Rüyada yüksek bina çıkmak büyük çalışmalar gerçekleştirerek hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kurtulup hem ailesi içinde hem işyerinde çok güzel günler göreceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, sorunlarının birken beş olacağına inanılır.

Rüyada yüksek binanın üstüne çıkmak cesaretini toplayarak kendini üzen ve korkutan şeylerin üzerine gideceğine, rahata kavuşacağına, feraha ereceğine, bunun da kendisini istediği hayata adım adım taşıyacağına yorulur.

Rüyada yüksek bi binaya çıkmak sıkıntılarını ve sorunlarını yakında atlatacağına, sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine, uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına, zor zamanların geride kalacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, yaşam içerisinde yeni bir yol çizileceğine inanılır.

Rüyada yüksek binanın tepesine çıkmak güvenli ve mutluluk dolu seyahate, kendisini mutsuz ve yetersiz hissetmeye başlayacağına, kendi bildiğini okuyacağına, temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments