Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüksek güzel bina görmek

Rüyada yüksek güzel bina görmek

Rüyada yüksek güzel bina görmek talihin ve kısmetin her geçen gün daha da artacağına, kendisine uzun süre gelemediği gibi işte de moralsizliği nedeniyle sıkıntı yaşayacağına, çok rahat bir nefes alacağına, ödemekte sıkıntı çektiği borçlarını ödeyeceğine, özellikle iş sahibi kimselerin çalışanlarına karşı tutumlarının örnek teşkil edecek seviyede olacağına, yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına, kötü düşünceli bir kişinin tüm çabalarına rağmen büyük bir işte başarılı sonuçlar alacağına, işlerin yeni kapılar açacağına, yeni kişilerle büyük projelere girileceğine, maddi anlamda bir anda statü atlayacağına inanılır.

Rüyada yüksek güzel bina gördüyseniz:

  • İhtiyaçlarınızı ön planda tutun.

Rüyada yüksek güzel bina görmek zor ve stresli günler geçireceğine, huzur ve mutluluk yaratan olaylar yaşanacağına, büyük mal ve mülk sahibi olunacağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde aile hayatında çok büyük gelişmeler yaşanacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, böylece kafa olarak ve duygusal olarak çok daha rahat olacağına yorulur.

Rüyada çok güzel binalar görmek dileklerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, sevdiği bir kişinin büyük bir üzüntü yaşayacağına, ana baba duaları alınması sayesinde engellerin kolayca aşılacağına, çok büyük başarıların yakın zamanda elde edileceğine işaret eder.

Rüyada güzel bir bina görmek kazancının tükenmeyeceğine, gelecek olumsuz bir habere veya işlerin ters gitmesine, borçların artacağına, kısaysa da ömrün kısa süreceğine işarettir.

Rüyada çok güzel bir bina görmek yol yordam öğretileceğine, emeklerinin karşılığını göreceğine, yarar sağlayanların ise çok küçük bir kazanç getireceğine işarettir.

Rüyada güzel bina görmek aynı hatayı ikinci kez tekrarlamayacağına, yaşanan bir hastalık varsa eğer şifa bulunacağına, uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü rüya sahibinin tövbe istiğfar edeceğine, eline geçen fırsatlar sayesinde çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına rivayet eder.

Rüyada çok güzel bina görmek rüya sahibinin kısmetinin kapanacağına, ticaretten yana hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarar edeceğine, özellikle başkalarının gözünde güzel olmak ve değerli bulunmak için çaba harcanacağına delalet eder.

Rüyada yüksek bir binadan aşağıya bakmak oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına, aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine, ağız tadının, keyfin ve huzurun yerinde olacağına, darlık çektiği günlerini unutacağına işarettir.

Rüyada yüksek bir binanın tepesine çıkmak dünya hayatından çok ahiret yaşamı için savaşacağına, yaşanacak tatsızlıklar yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, rızkının ve zenginliğinin de garanti olacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments