Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüksek bina yapmak

Rüyada yüksek bina yapmak

Rüyada yüksek bina yapmak geçim için verdiği savaşın kızışacağına, kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına, çok verimli bir çalışma içine girileceğine, zenginlik sahibi olunacağına, maddi açıdan büyük bir sıkıntı vereceğine, hayatının zaferlerle dolacağına, sağlıklı iken hastalıklar geleceğine, iyi işler yaparak ailesinin gözünde değerleneceğine, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada yüksek bina yapmak gördüyseniz:

  • İlişkilerde bağlayıcı sözler verilebilir ya da sonlanmalar söz konusu olabilir.

Rüyada yüksek bina yapmak hayaller kurulacağına, onlar adına aç insanları doyuracağına, fakir çocukları giydireceğine, yakın bir zamanda işin başına geçileceğine, kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüksek bina görmek maddi ve manevi olarak ailesinden büyük destek göreceğine, yaşayacağı bu kötü tecrübe nedeniyle de manevi anlamda çöküntüye uğrayacağına, neredeyse işten güçten el etek çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca herhangi bir mutluluk haberi alınmayacağına delalet eder.

Rüyada yüksek binadan aşağı bakmak hayırlı kapıların açılacağına, eşlerin muhabbetinin artacağına, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlanacağına delalet eder.

Rüyada yüksek katlı binalar görmek kredi çekileceğine, en iyi işlerde çalışacaklarına, sağlıklarına zeval gelmeyeceğine, yeni sorunların çıkmasını ve çok kötü sonuçlar doğurmasını engelleyeceğine alamet eder.

Rüyada yüksek yeni binalar görmek huzurunun, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, sevdiği kişilerin üzülmesine sebep olacağına, ancak gerçeğin ortaya çıkmasıyla birlikte herkesin özür dileyeceğine, evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin çıkacak dedikodular yüzünden biteceğine, her iki tarafın da çok üzüleceğine, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüksek bina üzerinde olmak kişinin saygınlığının, rütbesinin ve gördüğü hürmetin artacağına, elinin bolluğa kavuşacağına, işlerinin açılacağı bir döneme gireceğine, beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüksek binaya çıktığını görmek aile hayatı ile ilgili olarak çok önemli bir adım atılacağına, aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına ve aradaki buzların kısa süre içinde eriyeceğine, sağlık konusunda daha dikkatli olunacağına, bir uzman kontrolünde spora başlanacağına, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına ve yakın bir arkadaşa girmek istediği iş için yardım edileceğine, sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına delalet eder.

Rüyada yüksek binadan düşen birini görmek eline geçen fırsatları bu sayede çok hayırlı işler için kullanacağına, maddi ve manevi olarak zarar edileceğine, canının sıkılacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments