Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüksek binadan denize bakmak

Rüyada yüksek binadan denize bakmak

Rüyada yüksek binadan denize bakmak karlı çıkacağına, refah düzeyinin artacağına, mal ve para biriktireceğine, ana baba için büyük bir ev alınacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, kendisine istediklerini nasip edeceğine, yapılan işler sayesinde çok büyük paralar kazanacağına, saygınlığının artacağına ve aldığı zaferlerle dikkat çekeceğine, çok büyük bir sevgi ve arzu ile istediği kısmetine yakın bir zamanda kavuşacağına, işlerinin hayırlı bir sonuca varacağına, kazancını büyük miktarda arttıracağına, zor günlerin sona ereceğine alamet eder.

Rüyada yüksek binadan denize bakmak gördüyseniz:

  • Hiç olmadığınız kadar politik olmak zorunda kalabilirsiniz.

Rüyada yüksek binadan denize bakmak yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine, rakipler ile rekabet edemeyecek durumlara düşeceğine, büyük zorluklar yaşayıp en rahat olunan dönemde bile borçlardan ve parasal sıkıntılardan kurtulamayacağına, güzel bir şekilde devam eden ve büyük kazanç beklentisi ile yapılan bir projenin askıya alınacağına delalet eder.

Rüyada yüksek binadan bakmak işinin ehli olacağına, ailesi ile mutlu olacağına, büyük başarılara kazanılacağına işaret eder.

Rüyada çok yüksek binadan bakmak ancak bu duruma rağmen sevdiği ve değer verdiği insanlara yardım edeceğine, çok büyük hayır duaları alacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını çözüme kavuşturacağına, büyük bir ortaklığa gireceğine, sorunlarından kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüksek bir binadan aşağıya bakmak çok daha kötü durumlara düşüleceğine, sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına, hayallerini gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, imkân sahibi olacağına, az bir bütçeyle girişilen işleri büyüterek piyasada aranan markalar arasına girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada yüksek binaya bakmak yaşadığı yoğunluk içinde küçük bir geziye çıkmak için kendisine zaman yaratabileceğine ve kısa bir süre içinde çok büyük bir mutluluk duyacağı ve büyük bir rahatlama yaşamasına yardım edecek bir tatile çıkacağına, Allah ve kuran aşkı ile yanıp tutuşacağına, karşısına yeni imkanlar çıkacağına tabir olunur.

Rüyada yüksek binanın penceresinden bakmak çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, parasal olarak hayli iyi bir duruma gelineceğine, büyük kazanç getiren bir işin zarara geçeceğine, huzurlu aile ortamının çeşitli sebeplerden ötürü bozulacağına delalet eder.

Rüyada yüksek bir binaya bakmak adının yayılacağına, çevresinin genişleyeceğine, sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde kendisini zor zamanlardan kurtarıp ferahlığa çıkacağına, karşısına çıkan hayırlı bir kısmet ile kısa süre içinde evleneceğine alamet etmektedir.

Rüyada yüksek bir binadan bakmak iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine, dara düşeceğine ve keder sahibi olacağına, maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments