Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüksek binanın penceresinden bakmak

Rüyada yüksek binanın penceresinden bakmak

Rüyada yüksek binanın penceresinden bakmak hem tecrübe hem de sermaye kazanacağına, sırrın kimselere söylenmeyeceğine, deyim yerindeyse başının da öne eğileceğine, kırmızı uzun elbise ise duyulacak bazı dedikodulardan sonra kişinin özel hayatına daha da dikkat edeceğine, arzularınızın gerçekleşeceğine, sağlığına kavuşacağına, haksızlık edeceğine, karşısına kendisi için hayır, başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına rivayet eder.

Rüyada yüksek binanın penceresinden bakmak gördüyseniz:

  • Sizi ilgilendiren sektörlerde iş yapmak için neler gerektiğini araştırabilirsiniz.

Rüyada yüksek binanın penceresinden bakmak kendisine karşı kötü sözler sarfedileceğine, isteklerinize kavuşacağınıza, hayatında bir takım problemlerin baş göstereceğine delalettir.

Rüyada yüksek pencereden bakmak ana baba duası alınması ile güzel bir işe ortak olunacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri yapacağına, hayal ettiği şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine, öfkeli hareketlerde bulunacağına delalet eder.

Rüyada yüksek binaya bakmak bir sebeple aile hayatını ve iş hayatını aksatacağına, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine, sorunların yakında çözüme kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada yüksek binadan bakmak hayırlı ve iyi kalpli bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, rahatı kaçıracak olaylarla karşılaşılacağına ve çok zor günler geçirileceğine, kazanç ve mal kaybına uğrayacağına tabir olunur.

Rüyada yüksek bir binadan bakmak sıkıntılarından ve sorunlarından arınacağına, iş hayatında çok kazançlı bir işe girileceğine, kısmetlerin azalacağına tabir olunur.

Rüyada yüksek bir binadan aşağı bakmak maddi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, elini attığı bütün işlerde çok kazanç elde edeceğine, girilen bir işte yapılan bir hatadan ötürü çok büyük zarara düşüleceğine, bu zarar yüzünden alınan borcun uzun bir süre boyunca ödenemeyeceğine, gittikçe büyüyeceğine ve bu yüzden rüya sahibinin ruhsal olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada yüksek bir binadan aşağıya bakmak işle ve aile ile hayırlı ve güzel haberlerin alınacağına, dönüşte iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük projeler ve çalışmalar gerçekleştirileceğine, çok büyük atılımlar yapacağına, bunları çözümlemek için bir hayli alın teri dökeceğine, üzerinde kafa yoracağına inanılır.

Rüyada çok yüksek binadan bakmak şansın her zaman kişiden yana olacağına, ah ve beddua almamak için özen göstereceğine, üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments