Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüksek bir binada oturmak

Rüyada yüksek bir binada oturmak

Rüyada yüksek bir binada oturmak yeni işler alma fırsatı elde edeceğine, askıda olan işlerinde olumlu gelişmelerle ve sevindirici olaylarla karşılaşacağına, onlar sayesinde kalkınacağına, eğlenceli ve hoş günler geçireceğine, uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine, maddi ve manevi olarak zor zamanlar geçireceğine, bir sebeple çok zor zamanlar yaşayacağına, ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına ve ilerleyen dönemlerde çok daha iyi bir duruma geleceğine, sevilen bazı kişilerle bir ortaklık kurulacağına, işlerinin iyi gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yüksek bir binada oturmak gördüyseniz:

  • Sinirlenmeye başlamadan önce, olayların gerçek yüzünü öğrenmeli, çevrenizdekilerin tutumlarına göre tavrınızı belirlemelisiniz.

Rüyada yüksek binada oturmak zor durumların el birliği ile aşılacağına, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına, elinin bolluk göreceğine, refahının, huzurunun, rahatının, konforunun, lüksünün ve sağlığının da baki olacağına işaret etmektedir.

Rüyada yüksek bir binada oturmak maddi ve manevi açıdan çok iyi yerlere gelineceğine, zor zamanların kolay bir şekilde atlatılacağına, aklında bulunan birçok şeyi gerçeğe çevireceğine, geleceğine tabir olunur.

Rüyada eski oturduğun binayı görmek zora girmiş bir işin düze çıkacağına, aile hayatında çok istediği ve hayallerini süsleyen bir bebeğe sahip olacağına ve çok güzel bir hayat süreceğine, bazı konularda önayak olunacağına delalet eder.

Rüyada binada oturmak rahata erip, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine hak yolunda da çok güzel ve iyi olan işler yapacağına, kısmetlerinin bollaşacağına, ticaretinin ilerleyeceğine, içinin kıpır kıpır olacağına tabir olunur.

Rüyada oturduğu binanın yıkıldığını görmek maddi yükümlülüklerinin azalacağına ve yarınların kendisine hayır getireceğine, başka bir şehirde yeni bir işe gireceğine, kendisine yeni bir hayat kuracağına, galibiyet kazanacağına delalet eder.

Rüyada yüksek binalara çıkmak uzun süre kötü bir hastalıkla uğraşılacağına, sıkıntıların kısa bir zamanda bitip yerini sevince bırakacağına, şansının ve kısmetinin kendisinden yana gideceğine rivayet eder.

Rüyada yüksek bir binadan düşmek ancak daha sonra yaşanacak bazı tatsız olaylar ve karşılaşılacak kötü bir durumdan ötürü her şeyin farkına varacağına, ailesinin de büyük olacağına, daha sonra hayırlı bir kısmet ile evleneceğine işaret etmektedir.

Rüyada kendini yüksek binanın tepesinde görmek dünya malının çoğalacağına, huzursuzluk yaşanacağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, sağlığına veya güzel ahlaka kavuşacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments