Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada binada oturmak

Rüyada binada oturmak

Rüyada binada oturmak planların tutmayacağına, atılacak adımın ardından herkesin tanıdığı ve çok sevdiği bir kişi olunacağına, karşısına çıkan hayırlı bir kısmet ile kısa süre içinde evleneceğine, sorunlarının çözüme kavuşacağına, haneye bolluk ve bereketin dolacağına ve ferahlığa çıkılacağına, çekilen sıkıntıların karşılığını en iyi şekilde alacak olan rüya sahibinin dertsiz bir sürece gireceğine, huzurunun, keyfinin ve rahatının yerinde olacağına, yakında kaçırılan bir fırsatın tekrar elde edileceğine, daha kaliteli bir yaşam şekline sahip olmakla beraber, sosyal çevrede de güzel değişikliklerin olacağına yorulmaktadır.

Rüyada binada oturmak gördüyseniz:

  • Rakipler veya arkadaşlar kan ter içinde merdivenlerin ilk basamaklarında olmasına rağmen, siz teras düzenlemesi yapmak üzere çatıyı teftişte olabilirsiniz.

Rüyada eski oturduğun binayı görmek kişinin hiçbir zaman derin kederler içine düşmeyeceğine, sevdiklerinin sağlığının da iyi olacağına, kişinin kendi gelişimini destekleyen konulara açık durması ile daha iyi bir kariyer elde edeceğine, kötü niyetli bir kişinin işleri bozmak için çıkartacağı dedikoduların bertaraf edileceğine yorulur.

Rüyada yüksek binada oturmak çarelere ve çözümlere ulaşacağına, dünyada helal mal yemeye ve helal kazanca, elindeki fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hayırlı ve uğurlu kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Rüyada yüksek bir binada oturmak son zamanlarda insanlar ile arasının açılacağına, sorunların hallolacağına, başarıya giden yolların açılacağına, kısmetin artacağına ve şansın döneceğine, eline geçen bazı fırsatların verilecek hatalı kararlardan ötürü yarardan çok zarara sebep olacağına delalet eder.

Rüyada binada oturmak hasretliğin biteceğine, olağan üstü ya da garip sayılabilecek hiçbir olayın yaşanmayacağına, zor günlerin geride kalacağına inanılır.

Rüyada oturduğu binanın yıkıldığını görmek onu huzura ve şifaya götürecek yollar bulacağına, bir sebeple iş yapılan kişi ile aranın açılacağına, blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine, yaşanan üzüntü ve sıkıntıları çözeceğine ve iş hayatında karşılaşacağı problemleri en kısa ve en hızlı şekilde ortadan kaldıracağına işarettir.

Rüyada deprem olduğunu ve binaların yıkıldığını görmek hayırlı kazançlar ve başarılar kazanacağına, çok büyük bir işe girileceğine, ağız tadının yerinde olduğunu öğreneceğine ve annesiyle ilgili kendisini mutlu ve memnun edecek gelişmeler yaşayacağına işarettir.

Rüyada birçok bina görmek yaptıkları ile birçok kişiyi inciteceğine, uzun uğraşlar ve büyük çabalara rağmen bir türlü aşılamayacağına, iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına, girdiği işlerde zorluk çekeceğine işaret eder.

Rüyada karanlık bina görmek kişinin duygusal açıdan kendisini çok iyi hissetmesine neden olacak ilişkiler içinde olacağına ve her açıdan şanslı bir döneme gireceğine, halinin iyi olduğuna, içinde kalan hayallerini gerçekleştirme fırsatı bulacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments