Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüksek bir binadan düşmek

Rüyada yüksek bir binadan düşmek

Rüyada yüksek bir binadan düşmek can sıkıntısından, huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına, sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine, sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına, para, mal ve mülk konusunda çok iyi yerlere geleceğine, kazancının her kuruşunun karşılığını alın teri ile vereceğine, sıkıntıların ve sorunların çözüm bulacağına, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, rızkının ve kazancının eksilmeyeceğine, işlerinin yolunda gideceğine, ticaret ehli olacağına, ele geçen fırsatların bir bir kaçırılacağına işarettir.

Rüyada yüksek bir binadan düşmek gördüyseniz:

  • İlk işin ise aile içindeki veya çok yakınındaki yaşlı kimselerle aranı düzeltmek olsun.

Rüyada çok yüksek binadan düşmek kafasını kurcalayan sorunların biteceğine, rahat ettirecek bir işe girileceğine, fakirleşeceğine, kötü ve tatsız sözler işiteceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine ve içine dönerek, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına yorulur.

Rüyada yüksekten binadan düşmek çok kısa bir zaman içinde kendisini hayallerine kavuşturacak bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, kendisine hem hayırlı kazanç hem de mutluluk getireceğine, onlara umut bağlayacağına fakat işlerinin istediği yönde ilerleme göstermeyeceğine işarettir.

Rüyada yüksek bir binadan düşmek endişeli durumların son bulacağına, yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına, hane içinde yaşanan tartışmaların sona ereceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok hayırlı ve başarılı işler gerçekleştirileceğine, insanlar, çevre ve hayvanlar konusunda daha ilgili ve daha girişken biri olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüksek binadan düşmek keyifli olacağına, kazancında çok büyük bir düşüş meydana geleceğine ve bu sebepten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, kırgınlık ve ayrılık yaşayacağına delalet eder.

Rüyada yüksek binalardan düşmek maddi olarak büyük bir ferahlığa çıkılacağına, üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına, hayal edilen eve kavuşulacağına delalettir.

Rüyada yüksek bina düşmek hobiler edinip yaşamına yeni renkler katacağına, kötü halin son bulacağına, sahip olduğu yetenekler ve beceriler sayesinde iş dünyasında çok iyi bir yer edineceğine alamet eder.

Rüyada binanın tepesinden düşmek hiç yokluk ya da darlık çekilmeyeceğine, kızgınlık duyulan bir konuda sakin bir karar verileceğine, zor zamanların geride kalacağına, iş konusunda çok büyük atılımlar yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada binadan düşmek sinsi bir düşmanınızın farkına varacağınıza, kendisini yıpratacak ve erken yaşta yaşlandıracak hiçbir sorunun olmayacağına, başkasının malına ve parasına göz dikerek menfaat elde edeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments