Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski oturduğun binayı görmek

Rüyada eski oturduğun binayı görmek

Rüyada eski oturduğun binayı görmek yanlış hareketleri nedeni ile giderek yalnız kalacağına, hak yolundan ayrılacağına bu nedenle toplum içindeki güvenirliliğini ve saygınlığını kaybedeceğine, meslek hayatında istediği noktaya geleceğine, çok büyük ve başarılı işler ortaya konulacağına ve büyük iş sahipleri arasına girileceğine, yalan söyleyen bir kişinin aile ilişkilerine büyük zarar verecek bir yalanının ortaya çıkacağına, mutluluğunun, keyfinin, yaşam isteğinin ve enerjisinin de baki olacağına, çok büyük bir zenginliğe kavuşup mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, çok zor olayları çok kısa bir zamanda çözeceğine tabir olunur.

Rüyada eski oturduğun binayı gördüyseniz:

  • Bazı fikir veya yöntemlerinizin sorgulanması veya eleştirilmesi hoşunuza gitmeyebilir.

Rüyada eski oturduğun binayı görmek kendisini çok iyi hissettirecek, yüceltecek ve gururlandıracak sözler duyacağına, ekmeksiz ve aşsız kalacağına, ödeme güçlü çekeceğine, sizi sevindirecek bir haber alacağınıza yorulmaktadır.

Rüyada yüksek bir binada oturmak böylece ömür boyu sürecek bir zenginliği yaşama şansına nail olacağına, çok hayırlı günler görüleceğine, ne yöne gideceğine karar veremeyen rüya sahibinin bir seçim yapmak zorunda kalacağına alamet eder.

Rüyada oturduğu binanın yıkıldığını görmek yaptığı işlerde çok büyük kazanca sahip olacağına, özlemlerini bitireceğine ve kesilmeyecek bir kazancı olacağına, işlerinin günde güne daha iyi bir hal alacağına yorulmaktadır.

Rüyada binada oturmak eline geçen büyük ve hayırlı işler sayesinde çok kazanç elde edeceğine, kendisine uygun bazı projelere girerek uzun bir zaman boyunca kendisine yarar sağlayacak kişiler ile tanışacağına, çok büyük kazançlar elde ederek işlerini iyi yerlere taşıyacağına, saydığı ve tanıdığı biri olacağına delalettir.

Rüyada yüksek binada oturmak aydınlık bir geleceğe ulaşılacağına, zengin bir hanımdan yardım görüleceğine, çok şeffaf bir şekilde çalıştığı için insanlar tarafından çok saygın bir kişi olarak sevilip sayılacağına ve bu sayede işlerini daha rahat ve kolay bir şekilde ilerleteceğine delalet eder.

Rüyada eski bir binanın yıkıldığını görmek hayatına bereketin ve bolluğun geleceğine, öbür dünyada rahat etmesi için çeşitli güzel ve sevap defterinin açık kalmasını sağlayacak bazı şeyler yapacağına ve hayırlı ve güzel bir şekilde dualar edileceğine, yakın zaman içinde huzurlu bir döneme girileceğine, maddi konuların çözüme kavuşacağına işaret eder.

Rüyada eski binaya taşınmak dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına, atılacak adımın ardından yeni bir proje için çalışmaya başlanacağına, hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine, aksiliklerin iş hayatını çok kötü bir şekilde etkleyeceğine ve zararlı bir alışkanlıkla uğraşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski yıkık bina görmek elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine, kendisini bu konuda çok şanslı göreceğine ve daha önce hiç yaşamadığı kadar özel duyguları yaşayacağına, refah içinde yaşayacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments