Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüksek bir balkona çıkmak

Rüyada yüksek bir balkona çıkmak

Rüyada yüksek bir balkona çıkmak sıkıntılarını bir köşeye atacaklarına, aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına, yapılan işlerin çok büyük bereket ve bolluk getireceğine, kuracağı ortaklık sayesinde daha iyi kazançlar elde edeceğine, hiç istemediği halde birçok zorlukla karşılaşacağına, çok iyi sonuçlar vereceğine, büyük fırsatların kapısını açacağına, bunalacağına, isyan ve sitem edeceği bir süreçten geçeceğine, maddi zararının karşılanamayacak boyutlarda olacağına, çekilen sıkıntıların son bulacağına, rahat bir yaşama kavuşulacağına,  mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, hayatında meydana gelecek güzel gelişmeler sayesinde huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine delalet eder.

Rüyada yüksek bir balkona çıkmak gördüyseniz:

  • Ani tepkiler veya beklenmedik hareketler istenilmeyen sonuçlar doğurabilir.

Rüyada yüksek bir balkona çıkmak hastalığının düzeleceğine, en kısa zamanda ayağa kalkacağına, işinden çıkarılacağına, maddi olarak çok büyük bir ferahlık yaşayacağına yorulur.

Rüyada yüksek balkona çıkmak refahının, huzurunun, rahatının, konforunun, lüksünün ve sağlığının da baki olacağına, çok zor ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına, kendisine hayır, bolluk, bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına, bunun için sermaye bulmakta zorlanmayacağına, çeşitli fırsatlar elde edeceğine delalettir.

Rüyada yüksek bir balkonda olduğunu görmek zararını tamamen kapatacağına, hayırlı ve güzel işler yapacağına ve insanlar arasında saygın kimse haline geleceğine, ekmeğe ve kazanca ulaşacağına yorulur.

Rüyada yüksek bir balkondan bakmak zahmetli bir işle uğraşmak zorunda kalınacağına, yakaladığı bu şansın garanti olacağına, sıkıntı ve sorunların başgöstermeye başladığına, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına ancak bu borçların bir türlü ödenemeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yüksek balkondan düşmek kısa bir toparlanma aşamasından sonra tekrar kazanç elde edebilecek aşamaya geleceğine, başka işlere girme konusunda cesaret vereceğine, bir düğün ya da bir sünnet gibi hayırlı ve sevinçli bir olay olacağına inanılır.

Rüyada yüksek bir balkonda oturmak yapılan çalışmaların tanıtılması, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine ve bu rüya sahibinin borçlarından kurtulup çok büyük bir rahata kavuşacağına, konuşmaz olacağına, hayallerini gerçekleştirmek için adımlar atacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüksek balkon görmek eşi tarafından yüceltileceğine, darda kalmışların ferahlığa çıkacağına, keyfinin ve neşesinin artacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüksek bir balkon görmek ancak biraz sabırlı olunması ve daha dikkatli davranılması sayesinde her şeyin yoluna gireceğine, rahat bir nefes alınacağına, mesleğinde geri plana düşeceğine, güvenini sarsacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments