Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüksek balkona çıkmak

Rüyada yüksek balkona çıkmak

Rüyada yüksek balkona çıkmak maddi ve manevi açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, zor zamanların geride kalacağına, ancak bu durumdan kurtulmak için işi bilen kimselerden fikir alacağına, zorlu bir dönem geçirileceğine, boşanmaya, kişi hasta ise ölümün vaki olduğuna, kişinin malını kaybedebileceğine, vefalı davranışları ile herkesin takdirini kazanacağına, çok uzun yıllar boyunca mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, kişinin afiyette, ağız tadında ve keyif içinde bir hayat yaşayacağına, büyük bir kazanç elde edeceğine delalet eder.

Rüyada yüksek balkona çıkmak gördüyseniz:

  • Gereken konuşmaları yapmaktan çekinmemenz gerekiyor.

Rüyada yüksek balkona çıkmak verimin kaçacağına, çıkılacak bir seyahatin ardındna yakın bir arkadaşla birlikte bir çalışma yapılacağına ve çok ses getireceğine, kişinin kendisinden yaşça büyük, nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına, isteklerine ve emellerine kavuşmak konusunda herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine delalet eder.

Rüyada yüksek bir balkona çıkmak maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine, sevdiği kişiler tarafından çok hayırlı bir işe sokulacağına, bahtın açılacağına inanılır.

Rüyada yüksek bir balkonda olmak onu yönetmeye ve yönlendirmeye çalışacağına bu durumun da kendisini bazen dayanılmaz noktalara getireceğine, rüyayı gören kişinin gözyaşlarının kuruyacağına, eğitimle ilgili olarak bir sıkıntı yaşanacağına inanılır.

Rüyada yüksek balkondan düşmek problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına, orada ihtiyacı olan huzuru, sakinliği ve mutluluğu yakalayacağına, çok mutsuz olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kendini yüksek balkonda görmek hayırlı kişiler ile arkadaşlıklar kurularak çok güzel çalışmalar yapılacağına, yardıma muhtaç insanlar için kullanacağına, maddi ve manevi olarak büyük kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada yüksek bir balkon görmek yokluk çeken bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine, zahmet ve borç bilmeden yaşayacağına, borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına, yasa dışı yollara meyli olması nedeniyle kendisi dışında sevdiklerinin hayatına da sıkıntı vereceğine işaret etmektedir.

Rüyada yüksek bir balkonda olduğunu görmek birikimlerinin yok olması neticesinde kendisini birden çok düşkün bir halde bulacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Rüyada yüksek bir balkonda oturmak maddi olarak kötü geçen bir dönemin kapanacağına, insanları hak yoluna çağıracağına, iş hayatında çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek işlere imza atacağına, hanesinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına ve büyük bir huzur ve mutluluk döneminin geleceğine, hayallerini ve ideallerini gözden geçirdiği bu süreçte yepyeni kararlar alarak, hayatına başka kişilerin müdahaleleri olmadan devam edeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments