Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüksek bir balkonda olduğunu görmek

Rüyada yüksek bir balkonda olduğunu görmek

Rüyada yüksek bir balkonda olduğunu görmek büyük bir kazanca ve mevkiye sahip olunacağına, insanlar tarafından çok saygı duyulan ve sevilen bir kişi olacağına, kendinden akıl danışılan ve iş sorulan kimse haline geleceğine, her geçen gün mesleğinde ilerleyeceğine ve deneyim kazanarak uzman olacağına, bir sebeple sıkıntılı bir döneme gireceğine, elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına, çok üst mevkilere geleceğine, atılacak adımlar sayesinde işlerini daha kolay bir şekilde halledeceğine, hayır duaları alınacağına, zorlukların ortadan kaldırılacağına ve sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, istediği restorana gideceğine ve istediği mağazadan alışveriş yapacağına işaret eder.

Rüyada yüksek bir balkonda olduğunu gördüyseniz:

  • Aralarından bazıları şimdiye kadar karşılaştıklarınızdan daha büyük bir şeyi içeriyor olabilir.

Rüyada yüksek balkonda oturmak ekonomik olarak zayıflayacağına, evine haciz geleceğine, tabiri caizse ayaklarını uzatıp, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yüksek bir balkonda oturmak stresten ve üzüntüden uzak, sağlıklı bir hayat süreceğine, miskinliğinden ve sürekli olarak uyuma isteğinden kurtulacağına, iş hayatında da çok zorluklar yaşanmasına sebep olacağına işaret etmektedir.

Rüyada yüksek balkondan düşmek çok güzel bir mevkiye geleceğine, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine ve oturduğu makamın da sarsılmayacağına, çok büyük ve hayırlı adımlar atacağına, sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, uzun bir süreden beri kötü giden işlerinin yakın bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar getirir hale geleceğine işaret eder.

Rüyada yüksek bir balkonda olmak geçim derdinin olmayacağına, kendisine yardım eden kişiler sayesinde bu durumdan kurtulacağına, kırgınlıkların sona ereceğine, aile bağlarının günden güne daha da sağlamlaşacağına rivayet eder.

Rüyada yüksek binanın balkonundan bakmak hareketlerine ve yaşamına çeki düzen vermek isteyeceğine, harama göz dikmeyeceğine, alın teri ve namusu ile çalışarak helal yaşayacağına, güleceğine, eğleneceğine, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, onu doyasıya yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada kendini yüksek balkonda görmek hayır işlerinden geri kalmayacağına, insan ya da hayvan demeden, Allah’ın yarattığı her canlıyı seveceğine, işlerinin çoğalacağına, mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına, bu sayede hem maddi gücünün, hem de makamının ve itibarının yükseleceğine, sorunlarından bu kişi sayesinde kurtulacağına delalet eder.

Rüyada yüksek balkona çıkmak yaşanan sıkıntıların verilecek olan büyük bir mücadele sonucu ortadan kalkacağına, kendini tatmin etmek için yaşayacağına, yaşamına çok daha kolay şekilde yön vereceğine inanılır.

Rüyada yüksek balkonda durmak gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde kazancının epey artacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, çok sağlıklı olunacağına, doğruluktan ayrılmayacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments