Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüksek bir balkonda oturmak

Rüyada yüksek bir balkonda oturmak

Rüyada yüksek bir balkonda oturmak kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine, karşısına hayırlı kapıların açılacağına, sorunların ve sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, başarısının azalacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, rüya sahibinin rahat bir hayata kavuşacağına, atılan adımların başarıya çıkacağına, elinden gelen herşeyi yaparak işlerini daha iyi bir hale getireceğine işaret eder.

Rüyada yüksek bir balkonda oturmak gördüyseniz:

  • Diğerleri ne derse desin, siz kendi bildiğiniz yolda devam edin.

Rüyada yüksek bir balkonda oturmak iyi işler yaparak ailesinin gözünde değerleneceğine, gidilen yolda kötü bir sürprizle karşılaşılacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, iş yerinde çok zarar edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada yüksek balkonda oturmak sorun yaratan olayların çözüme kavuşacağına, hayatına kaldığı yerden çok daha güçlü şekilde devam edeceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, işlerinde daha önce yaşanmış olan sorunların tekrar karşısına çıkması üzerine daha hızlı ve daha kolay bir şekilde çözeceğine, çok güzel ve iyi insanlar ile çalışıp işlerinde büyük başarılar kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada balkonda sandalyede oturmak işlerinden belirsizlik olacağına, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına, aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine, hem aile hayatında hem de iş hayatında çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, elini attığı her işte çok iyi işler çıkararak adından sıkça söz ettirip büyük saygınlık elde edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu herşeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına yorulur.

Rüyada evin balkonunda oturmak insanlar arasında çok saygın bir yere gelineceğine, çok para kazanılacağına, başarıları ile konuşulacağına, maddi durumunu biraz daha düzeltebilmek için farklı işlere başvuru yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada balkonda oturmak yakınlarıyla anlaşmazlıkların biteceğine, kavgasız, gürültüsüz, sakin ve dingin günlerin yaşanacağına, anlaşma sağlayıp el sıkışacağına, üzüleceğine delalet eder.

Rüyada balkonda oturduğunu görmek eğlenceli şekilde yaşayacağına, yanlış kişilere denk geleceğine, her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine inanılır.

Rüyada sevgiliyle balkonda oturmak problem yaratan kişi ya da elemanın ne olduğunun bulunması için bazı araştırmalar yapılacağına, bunun da kendisi için daha içinden çıkılmaz halleri doğuracağına, daha sonra iş hayatına tekrar dönüleceğine, sıkıntıların, dertlerin, musibetlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına alamet eder.

Rüyada yüksek bir balkonda olduğunu görmek uğradığı zararı telafi etmek için aldığı borçları ödeyememesi üzerine borçların katlanacağına, rüyayı gören kişinin geçim sıkıntısının ortadan kalkacağına, yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments