Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüksek balkondan düşmek

Rüyada yüksek balkondan düşmek

Rüyada yüksek balkondan düşmek iş hayatında ve aile hayatı içinde karşısına çıkan sorunlarından kurtulup mutlu zamanlar geçireceğine, atacağı adımlar ve gerçekleştireceği çalışmalar sayesinde iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel durumlar ile karşılaşacağına, bir sebeple kanlı bıçaklı olacaklarına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına, dönüşte iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük projeler ve çalışmalar gerçekleştirileceğine, Allah’ın lütuflarına ereceğine, sıkıntı getiren bir durumu düzelteceğine, zora giren işlerin hayra çıkacağı, ele geçen kazancın günden güne artacağına, sorunların yakın zamanda atılacak akıllıca adımlar sayesinde biteceğine, sevdiğiniz bir yakınınızın ölüm haberini alacağınıza rivayet eder.

Rüyada yüksek balkondan düşmek gördüyseniz:

  • İlişkilerin nereye gittiği konusunda net fikir sahibi olmak isteyebilirsiniz.

Rüyada yüksek balkondan düşmek işlerden hayır gelmeyeceğine, sıkıntıların aşılacağına, rakiplerin kurduğu bir tuzak yüzünden maddi zararlara uğranacağına işarettir.

Rüyada balkondan aşağı düşmek ortaklı işlere iştirak edileceğine, güzelleşeceğine, zenginleşeceğine, maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına, iyi haberler alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evin balkonundan düşmek olması için Allah’a yalvardığı bir işin gerçek olacağına, okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına, huzura ve rahata kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada balkondan düşmekten korkmak sorunlarının ve sıkıntılarının tekrar baş göstereceğine, ruhsal olarak büyük bir sorunla karşılaşacağına, çok büyük bir proje ortaya koyacağına ve böylece uzun bir zamandan beri hayallerini kurduğu işi hayata geçireceğine, işlerin çok zor geçtiği bir dönemde kurulacak olan başarılı bir ittifak ile deyip yerindeyse iş dünyasında fırtınalar estirileceğine, kırgınlıkların sona ereceğine ve yoksul ve gariban kişilere yardımcı olunması sayesinde bol bol hayır duası alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada balkondan aşağıya düşmek verilen sözlerin tutulacağına, kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına, düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine, zarar edilen bir işte hayırlı adımlar atılması sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına delalettir.

Rüyada balkondan düşmek ikiyüzlü insanlarla karşılaşacağına, eski konuların tekrardan gündeme geleceğine, iş hayatında herkes tarafından tanınan ve saygı duyulan bir kişi olunacağına alamet eder.

Rüyada balkon düşmek kinin ve nefretin son bulacağına, istediği makama geleceğine, üstün başarılar ve zaferler elde edeceğine, bu sayede ailesini hem gururlandıracağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada balkonda düşmek zorluğa düşeceğine, zarara uğrayacağına, hasta ise iyileşeceğine, hem bir işe hem bir eşe sahip olunacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments