Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüksek balkon görmek

Rüyada yüksek balkon görmek

Rüyada yüksek balkon görmek alnına sürülen lekeden Allah’ın izni ve yardımı ile kurtulacağına, kişiliğini ortaya koymaya çalışırken aşırı despot ve sert bir görüntüye neden olduğu için yanlış anlaşılacağına, amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına, mücadeleden vazgeçmeyeceğine, ortaya koyacağı başarılı çalışmalar ile dikkat çekeceğine, rüyayı gören kişinin sonradan çok pişman olup üzüleceği sözler sarf edeceğine, güzel bir yola çıkılacağına, beklediği haberin gelmeyeceğine ya da duygu ve düşüncelerinin karşılık bulmayacağına, sorunların, sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına rivayet eder.

Rüyada yüksek balkon gördüyseniz:

  • Zamanla herşeyi teker teker göreceksiniz.

Rüyada yüksek balkondan düşmek uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine, çok büyük bir kırgınlık yaşamış olan kişileri barıştıracağına ve herkesi biraraya getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada yüksek bir balkonda olduğunu görmek uzun bir süre boyunca bu kişi ile devam ettikten sonra artık birçok konuda bu kişiden destek alınacağına, çok hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar çekeceğine ve bu yüzden neredeyse hastaneye düşme ya da özgürlüğünü kaybetme tehlikesi ile karşı karşıya kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüksek balkonda olmak daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine, tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına, yanlış yollardan döneceğine, sorunlarla ve sıkıntılarla boğuşulacak bir döneme girileceğine delalettir.

Rüyada yüksek bir balkon görmek keyifli sohbetler edeceğine, elini attığı her işi layığıyla yerine getireceğine, rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine böylece daha iyi noktalara gelmek için önündeki tüm engelleri de kaldırmayı başarmış olacağına, kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına alamet eder.

Rüyada kendini yüksek balkonda görmek deyim yerindeyse hayatının daha derli toplu bir hale geleceğine, başarılarının sürekli olacağına, eline geçen bütün imkânları kullanarak hayalinde kurduğu hayata kavuşacağına, üstün başarılar ve zaferler elde edeceğine yorulur.

Rüyada yüksek bir balkona çıkmak aldığı eğitimin de kendisine hem ticaret hem de sosyal hayatta sayısız avantaj, üstünlük ve ayrıcalık sağlayacağına, sosyal hayat içinde yeni bir arkadaşlığa başlanacağına, prestij kaybı yaşayacağına, hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine işaret eder.

Rüyada yüksek balkonda durmak olmadık bir sebepten ötürü babayla ters düşüleceğine, başka işlere girme konusunda cesaret vereceğine, gerçekleştireceği büyük ortaklık sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edeceğine işarettir.

Rüyada yüksek bir balkonda oturmak dertlerinin çözülmesinde yol göstereceğine, gönül hoşluğu içinde olacağına, huzursuz ve gergin olmasından dolayı ailevi ilişkilerinde de asabi bir tutum içine gireceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments