Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüksek bir balkon görmek

Rüyada yüksek bir balkon görmek

Rüyada yüksek bir balkon görmek borçların kısa sürede kapanacağına, fakirlikten kurtulacağına, güzel vakit geçireceklerine, eskileri yadedeceklerine, sevilen kişiler ile güzel çalışmalar yapılıp başarılar kazanacağına, bir sebeple çok kötü bir duruma düşeceğine, neredeyse kahrolacağına, ruhunun iyileşmesi sayesinde bedeninin de şifa bulacağına, iş konusunda büyük ve engin tecrübelere sahip bir kişi ile büyük bir ortaklık kurulacağına, ancak yaşanacak bazı mali krizler yüzünden yakın bir zamanda sıkıntıya düşeceğine ve zarara uğrayacağına, başarısının ve mutluluğunun bir gün değil bir ömür süreceğine alamet eder.

Rüyada yüksek bir balkon gördüyseniz:

  • Bazı şeylerin olurunu sağlama çabalarınızda artış olabilir.

Rüyada yüksek bir balkonda olduğunu görmek deyim yerindeyse elinin döneceğine, moralinin, keyfinin ve ağız tadının yerine geleceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine, planlarının işe yarayacağına, rahata erip, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine, gittikçe azalan işlerin ve kazancın günden güne daha da artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüksek binanın balkonundan bakmak işlerini evlatlarına veya çok güvendiği insanlara emanet ederek dinlenmek isteyeceğine, karanlık geçen bir dönemin sona ereceğine, kişinin kalbini titreten, güzelliği kadar huyu ve ahlakıyla da herkesi kendisine hayran bırakacak bir eşe sahip olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada kendini yüksek balkonda görmek eğitim konusunda aileden büyük destek alınacağına, deyim yerindeyse rüyayı gören kişinin, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına, kısa zaman içinde büyük kazançlar elde edilmesine vesile olacak bazı işlere girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada yüksek bir balkonda oturmak elini tutup, gözünün yaşını sileceğine, maddi sıkıntıların vuku bulacağına, çok akıllıca ve başarılı çalışmalar gerçekleştirerek hem büyük kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yüksek bir balkondan bakmak yokluk nedir bilmeyeceğine ve hiçbir zaman maddi olarak zor durumda kalmayacağına, hayal kırıklığı olmadan, inandığı ve sevdiği insanlarla hoş sohbet ederek, iyi zamanlar geçireceğine, hanesinin bollukla dolacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüksek balkonda durmak işlerini hafifleteceğine, rahata ereceğine, yeni kazanç kapılarına kavuşacağına, hastalıkların kalmayacağına, kötü halin son bulacağına, iyi halin geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yüksek balkondan düşmek hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına, bol para kazanacağına, sevdiklerine kavuşacağına, onlarla doyasıya vakit geçireceğine, iş hayatında maddi zarara uğranacağına işarettir.

Rüyada yüksek balkona çıkmak parasal sıkıntılarının sona ereceğine, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine, kararsız kalınan bir konuda yanlış bir tercih yapılacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments