Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini yüksek balkonda görmek

Rüyada kendini yüksek balkonda görmek

Rüyada kendini yüksek balkonda görmek yapılan işte yeniden kara geçileceğine ve sıkıntıların hızlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kaldırılacağına, üzüleceğine ve ağlayacağına, bir sebeple hâkim karşısına çıkma gibi durumlar yaşanacağına, sevgiliyle birlikte hoşça vakit geçirmeye, çok büyük çalışmalar ortaya koyacağına ve maddi açıdan çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, arkadaşlarından ve dostlarından yana sıkıntı alacağına, ruhunun dinleneceğine, kazancının artacağına alamet eder.

Rüyada kendini yüksek balkonda gördüyseniz:

  • İşinizi, para kazanma yöntemlerinizi veya paranızı yönetme biçiminizi daha ciddi şekilde ele almanız gerekiyor.

Rüyada yüksek bir balkonda olmak başına üzüntüye neden olacak olaylar geleceğine, yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına, dargınlık ya da kırgınlık yaşanacağına, zor günler geçirileceğine delalet eder.

Rüyada yüksek bir balkonda oturmak önündeki engellerin de ortadan kaybolacağına, zararlı bir alışkanlığın yakında bitirileceğine, kendisini sorunlar yüzünden çok kötü hissedeceğine işarettir.

Rüyada yüksek balkondan düşmek sosyal çevrenin değiştirileceğine, uzun bir süre boyunca rahatsızlık yaratacak bir kişinin iş hayatında sürekli rüya sahibinin karşısına çıkacağına, kısa süre önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına alamet eder.

Rüyada yüksek bir balkon görmek çok yüklü kazançlar elde edileceğine, maddi ve manevi olarak güçleneceğine, kısmet alacağına, maddi olarak uğranacak zararın yanısıra bir de manevi olarak zarar görüleceğine delalettir.

Rüyada yüksek bir balkona çıkmak ancak sorun yaratan olaylardan bir türlü kurtulamayacağına, hedeflere ulaşamayacağına, maddi sıkıntıların vuku bulacağına, işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, bazı engellerle karşılaşacağına, planların istediği gibi gitmeyeceğine, partneri ile çok zararlı bir ortama gireceğine yorulur.

Rüyada yüksek balkona çıkmak bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine, her koşulda Allah yolundan yürüyeceğine, işlerinin günden güne bozulacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüksek balkon görmek tecrübesi olmayan yollara gireceğine, ele geçen parada artış olacağına, hakkın lütuflarına sahip olunacağına, dünya malına kavuşulacağına, işlerin açılacağına, kişinin hayırlı yollara gireceğine rivayet eder.

Rüyada yüksek bir balkondan bakmak eşleri birbirine düşürecek bir haber alınacağına, işle ilgili olarak çok kayıp verileceğine, yakın bir arkadaşın vesile olduğu bir ilişkinin evlilikle noktalanacağına, hakkıyla kazanca rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments