Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüksek balkonda durmak

Rüyada yüksek balkonda durmak

Rüyada yüksek balkonda durmak çok hayırlı adımların atılacağına, yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine, evlatlarını bu kavramlarla büyüteceğine, maddi kaynakların daha etkin bir şekilde kullanılacağına, maddi olarak çok sıkıntı çekileceğine, atılacak bütün adımların hayırlı yollar açacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına, büyük bir proje ortaya koyacağına yorulur.

Rüyada yüksek balkonda durmak gördüyseniz:

  • Ev hayatınıza veya aile ilişkilerinize zarar verebilecek şeylerden kaçının.

Rüyada yüksek balkonda durmak hayırlı ve dürüst insanlar ile tanışacağına, başarılı atılımlar ve girişimler yapacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük bir zarara düşüleceğine delalet eder.

Rüyada balkonda durmak işlerinin açılacağına ve yüzünün de güleceğine, sıkıntılı ve çok büyük maddi zararlara uğrayacağı bir döneme gireceğine, çıkılan uzun bir yolculuğun ardından bazı projeler gerçekleştirileceğine işarettir.

Rüyada yüksek yerde durmak insanları kıracağına ve üzeceğine, kurtuluşa ereceğine ve aradığı huzuru yakalamayı başaracağına, sevap işlemek için uğraşacağına delalettir.

Rüyada yüksek binada durmak Allah katında makbul olacak işlere atılacağına, iyilik yaparak, insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine, ticaret hayatında ön plana çıkacağına, kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine tabir olunur.

Rüyada çok yüksek bir yerde durmak beğenilen işlere imza atacağına, ancak kendisini daha sonra toparlayacağına, parasız ve işsiz kalacağına işarettir.

Rüyada yüksek bir yerde durmak meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine, atlatılan bir belanın ardından büyük bir zarar kalacağın, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine alamet eder.

Rüyada yüksek balkon görmek hayırlı kişilerle iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, sıkıntıların sona ereceğine, zor günlerin geride kalacağına, işlerinin düşeceğine, rahatının ve huzurunun bozulacağına, elinde kalan bir miktar para ile kendi işini gerçekleştireceğine rivayet eder.

Rüyada yüksek bir balkon görmek içinde bulunduğu sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtulacağına, hayırlı ve iyi kalpli bir kişi ile evlilik yolunda bazı adımlar atılacağına, maddi anlamda zorluk çekmeyeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments