Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada binanın en üstüne çıkmak

Rüyada binanın en üstüne çıkmak

Rüyada binanın en üstüne çıkmak güzel günlerle tanışılacağına, artık güzel ve kolay bir hayata kavuşacağına, kazancın daha da artacağına, sağlık sorunlarının sona ereceğine, işlerin büyük başarılar getireceğine, başarısının ve mutluluğunun önüne geçen kişilerin, olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına, kaderinin yüzüne güleceğine, rakiplerini ortaya koyacağı başarılı projeler sayesinde yenilgiye uğratacağına, aslında çok mütevazı hayalleri olmasına rağmen kendisine mucize gibi gelecek olumlu gelişmeler yaşayacağına, eğitimle ilgili olarak bir sıkıntı yaşanacağına yorulur.

Rüyada binanın en üstüne çıkmak gördüyseniz:

  • Diğerleri için neler yapabileceğinizi biliyorsunuz.

Rüyada binanın en üstüne çıkmak elinde bulunan işlerde sorunlar yaşayacağına, güzel zamanlar geçireceğine, yeni kişilerle tanışacağına, istenenden daha fazla mala sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada merdivenin en üstüne çıkmak oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine, aile büyüklerinden alınacak destek sayesinde çok güzel bir düğün yapılacağına, kendisini olumlu yönde telkin edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada binanın en tepesine çıkmak yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine, girilen yolda zarar edileceğine, bir sebeple bu durum için çeşitli önlemler alacağına, yakın bir zaman içinde yeni bir eve taşınabileceğine alamet etmektedir.

Rüyada binanın en üst katına çıkmak onların hikmetli kişiliklerinden de feyz almak için mücadele vereceğine, rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına, yaşanan bütün üzüntülerin biteceğine delalettir.

Rüyada bina üstüne çıkmak sınavlardan başarı elde etmeye ve iş yerinde beklenmedik güzel görevler alarak daha iyi bir kariyer olanağı bulunacağına, planlarının istediği şekilde işleyeceğine, söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine yorulmaktadır.

Rüyada yüksek binanın üstüne çıkmak aile hayatının gün geçtikçe daha güzel olacağına, güzel ve hayırlı değişiklikler yaşayacağına, iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına yorulur.

Rüyada binanın en üst katında olmak eşinin her zaman kendisine saygı göstereceğine, bazı kişileri ölene kadar hayatından çıkaracağına, iş hayatında sorunsuz ve bol kazançlı günlere girileceğine alamet eder.

Rüyada binanın en üstünde olmak çok uzun bir zaman bu durum ile ilgilenmesi gerektiği için yeni çalışmalar yapmak ve yeni projeler ortaya koymak gibi şeylere ara vereceğine ve bu yüzden iş hayatındaki sorunların artacağına, eski arkadaşlarından bir kısmıyla da görüşmeyi keseceğine, karşısına aradığı özelliklerde birinin çıkacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments