Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüksek pencereden bakmak

Rüyada yüksek pencereden bakmak

Rüyada yüksek pencereden bakmak maddi anlamda refahın yerinde olacağına, hayırlı ve büyük kazançlar elde edileceğine, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine, umutlarını kaybedeceğine, özgüveninin ve cesaretinin kırılacağına, başarıya ulaşacağına, sorunların biteceğine, sosyal hayat içinde yeni bir arkadaşlığa başlanacağına, moral ve motivasyon konusunda uzun zamandan beri yaşanan sıkıntının sona erdirileceğine, hiç ummadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, rahat ettiği bir dönemde başına gelecek bazı kötü olaylardan ötürü canını sıkan durumlar ile karşılaşacağına inanılır.

Rüyada yüksek pencereden bakmak gördüyseniz:

  • Ufak tefek sorunlar karşısında hemen umutsuzluğa kapılıp moralinizi bozmayın.

Rüyada yüksek binanın penceresinden bakmak yeni kararlar alınacağına, çevresindekilere karşı vefasızlık edeceğine, onları gücendireceğine ve çok kıracağına, uzun zamandan beri çok istediği şeylere kısa sürede kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada yüksek pencereden bakmak çalıştığı yerde ileri görüşlülüğü sayesinde iyi mevkilere geleceğine, çevresine karşı daima hoşgörü ve anlayış içinde davranacağına, sıkıntıların zamanla çözüleceğine, atılacak doğru adımlar ile mutluluğa kavuşulacağına delalettir.

Rüyada gece pencereden bakmak çok huzurlu bir ortama kavuşacağına, yaşanan para sıkıntılarının son bulacağına, uzun bir süre kişinin yolunda engeller olmadan yürüyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada pencereden bakmak sıkıntı ve sorunlarından en kısa zamanda kurtulacağına, yardım istenen bir kişiden bir türlü cevap alınamayacağına, büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine inanılır.

Rüyada pencereden sokağa bakmak geçim derdinin kalmayacağına, parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, el atılan işlerden başarı ve büyük bir şöhretle çıkılacağına delalet eder.

Rüyada pencereden manzaraya bakmak sonrasında konuşarak sorunları çözeceğine, bir takım sorunlarla karşılaşacağına, parasız ve işsiz kalacağına delalettir.

Rüyada pencere bakmak maddi ve manevi olarak mutlu olunacağına, hem kendisi için hem aile bireyleri için iyi olaylar yaşanacağına, ortaya konulacak olan çalışmaların ve projelerin hayır getireceğine inanılır.

Rüyada pencereden denize bakmak ruhsal olarak büyük bir motivasyona ulaşılacağına, çözümsüz hale gelmiş sorunlara çare bulunacağına, gözyaşının dineceğine, kendisini çok üzgün hissettiği zamanların son bulacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments