Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüksek bina inşaatı görmek

Rüyada yüksek bina inşaatı görmek

Rüyada yüksek bina inşaatı görmek bilginleşeceğine ve âlim kimse olma yolunda ilerleyeceğine, iş hayatında yaşanan rekabetlerden büyük başarılar ile çıkılacağına, uzun bir zamandan beri içinde bulunduğu üzüntülerden yakında kurtulacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştirip çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, iş hayatında çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek işlere imza atacağına, hanesinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına ve büyük bir huzur ve mutluluk döneminin geleceğine, aile hayatında çok daha güzel günler göreceğine, mutlu ve huzurlu bir yuvaya, iyi ve anlayışlı bir eşe ve hayırlı evlatlara sahip olacağına, günahlarından kurtulacağın ve hayattayken yaptığı iyi ameller, sevaplar sayesinde ahiret hayatının istediği gibi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüksek bina inşaatı gördüyseniz:

  • Diğerlerini kendi istekleriniz doğrultusunda zorlamanız istediğiniz sonuçları almanızı zorlaştırabilir.

Rüyada yüksek bina inşaatı görmek çektiği sıkıntıya rağmen bir an olsun yılmayacağına, öfkesine yenilerek onlara hakaret ve haksızlık edeceğine, insanları kıracağına, yakın bir zaman içinde hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına işaret etmektedir.

Rüyada inşaat halinde yüksek binalar görmek daha sonra işlerin kötüye gitmesi yüzünden bazı borçlar alınacağına, iş hayatının çok iyi durumlara geleceğine, ev sahibi olunacağına, endişeli ve korku dolu günler geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada bina inşaatı görmek kendisini üzecek ve sıkıntıya sokacak çeşitli durumlar ile karşılaşacağına, geçiminin çok daha kolay hale geleceğine, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı işlere girileceğine işarettir.

Rüyada yeni bina inşaatı görmek yaşadığı her yeni günün kendisi için bir önceki günden çok daha hayırlı ve güzel olacağına, güzel sözler işitmesinin yanında iyi haberler de alacağına, çektiği yokluğun unutulacağına, sıkıntılı ve zor günlerinin biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada inşaat halinde bina görmek bunun için sıkıntıya düşeceğine, ibadetlerini her zaman vaktinde yerine getireceğine, çok riskli işlerin altından kolayca kalkacağına, zor günlerde insanlara yardım edeceğine inanılır.

Rüyada inşaatlı bina görmek iyi ve hayırlı insanlarla karşılaşacağına, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlı olduğu konularda onu rahata kavuşturacak yollara ulaşacağına, ferahlayacağına, iyileşeceğine, sürpriz gelişmeler yaşayacağına, dileklerinin ve isteklerinin yerine geleceğine, düşünmeden hareket edeceğine ya da bir anlık zafiyete düşerek canını ve malını tehlikeye atacağına alamet eder.

Rüyada inşaat bina görmek iş hayatının düzeleceğine, sıkıntılarının son bulacağına, sevdiği kişi ile erteledikleri planlarını uygulamaya koyacaklarına, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine, aileyi kötüleyeceklerine, aile bireyleri hakkında dedikodular çıkaracaklarına,  zor zamanlar geçirmelerine sebep olacaklarına ve çok büyük tartışmaların ve kavgaların yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüksek inşaata çıkmak bol kazançlı ve hayır dolu bir işe girileceğine, çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına ve yardıma muhtaç insanlara yardım ederek onları mutlu edeceğine, sorunların altından kalkmak için çeşitli kararlar vereceğine ve verdiği kararların başarılı olması sayesinde kendisine olan güveninin artacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments