Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada balık yemi görmek

Rüyada balık yemi görmek

Rüyada balık yemi görmek aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine, yapılan dedikodulara malzeme olması sebebiyle insanlardan uzak duracağına, yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına, işinin gücünün rast gideceğine, keyif ve ağız tadı içinde geçeceğine, sıkıntı yaşasa da kimseye belli etmeyeceğine, büyük düşüneceğine, darlanacağına, sermayesini riske etmeyeceğine bunun için de mutlaka kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada balık yemi gördüyseniz:

  • Hiçbir şeyi şansa güvenerek çözmek kolay olmayabilir.

Rüyada balık yemi görmek mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, atılan adımların büyük başarılar getireceğine ve uzun zamandan beri devam eden sorunların çözüm bulacağına, büyük kazanç elde edileceğine, herkese parmak ısırtacak kadar iyi bir hayat sahip olunacağına yorulur.

Rüyada akvaryum balıklarına yem vermek farklı kişilerle tanışacağına, yeni yerler göreceğine, kazancın daha da artacağına, sağlık sorunlarının sona ereceğine, kısa bir zaman içinde çok zahmet çekmeden bütün hayallerine kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada balığa yem atmak yeni bir hayat kurulacağına, sorunların ve dertlerin en kısa süre içinde son bulacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğrayacağına alamet etmektedir.

Rüyada balık yemeye gitmek daha ağırbaşlı ve olgun bir kimse olacağına, Allah yolunda yapılacak işlere daha fazla ağırlık vereceğine, sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına, sevilen kişilere bazı sürprizler yapılacağına delalet etmektedir.

Rüyada balığa yem vermek yapılan işten yarar yerine zarar görüleceğine, atılan adımlar sayesinde hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, mal mülk sahibi olunacağına, hayattan aldığı zevkin ve keyfin de artmasına vesile olacağına inanılır.

Rüyada köpek balığına yem olmak sıkıntılı ve zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, atılacak doğru adımlar ile mutluluğa kavuşulacağına, maddi ve manevi olarak büyük rahatlığa ereceğine, sevdiği birine hediye alacağına işarettir.

Rüyada balık yem atmak çekilen sıkıntıların ve zorlukların da son bulacağına, hayatın tadını doyasıya çıkaracağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine, eline geçen imkânları çok daha iyi bir şekilde kullanarak başka insanlara örnek olacağına delalet etmektedir.

Rüyada balıklara yem olmak eldeki imkanlardan ötürü sürekli Allah’a şükür edileceğine, donanımlı kılacağına ve özellikle de eğitim aldığı alanda uzman kişi haline geleceğine, ağır bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eşle bazı tartışmalar yaşayıp ayrılığın eşiğine gelineceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments