Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüksek balkonda olmak

Rüyada yüksek balkonda olmak

Rüyada yüksek balkonda olmak tabiri caizse can bulacağına, eğer müdahale edilmezse ya da kendisine engel olunmazsa çok daha kötü şeyler yaşayıp büyük acılar içinde kalacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştirmeye başlayan kişinin, kısa zaman içinde daha büyük hayallerini gerçekleştireceğine, çevresinin hayırlı kimselerle dolacağına, yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına, kurulan dostlukların yaşanan olaylarla daha da perçinleneceğine, eline geçen bazı imkânlar sayesinde sıkıntılarından kurtulmaya çalışacağına, alınacak kötü bir haber yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada yüksek balkonda olmak gördüyseniz:

  • Dinleyip anlamaya çalışmalısınız.

Rüyada yüksek bir balkondan bakmak uzun bir zamandan beri birlikte olduğu kişiden çok güzel bir teklif alacağına, çok büyük atılımlar ve çalışmalar gerçekleştireceğine, hayalindeki herşeye yakın zaman içinde kavuşacağına, geçim derdinin kalmayacağına ve uzun zamandır askıya alınmış olan amaçların gerçekleşeceğine yorulur.

Rüyada yüksek bir balkonda olduğunu görmek istediği evde oturacağına, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, etrafındaki kişiler ile çok sorun yaşayacağına, ticaret ya da meslek hayatında kararlı adımlar atacağına delalettir.

Rüyada yüksek bir balkon görmek ortaklık kurulan bir kişiden ihanet görüleceğine, stresinden, sıkıntısından ve kuruntusundan uzaklaşıp, kafa dağıtacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup borçlarını rahat bir şekilde ödeyeceğine, çok büyük kazançlar elde ettikten sonra uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile evlenerek bir bebek sahibi olacağına delalet eder.

Rüyada yüksek bir balkonda oturmak rakipleri mağlup edeceğine, makam sahibi olacağına, hayatının olumlu yönde ilerleyeceğine, ortaklar arasındaki anlaşmazlıkların son bulup dostluğun daha güçleneceğine ve atılacak her adımda daha iyi işler yapılacağına tabir olunur.

Rüyada yüksek balkona çıkmak işlerin canlanacağına, kötü düşüncelerinin ve sıkıntılarının da dağılacağına, başarıların çok kısa bir sürede rüya sahibinin kapısını çalacağına ve çok güzel günler görüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kendini yüksek balkonda görmek büyük ve ferah bir haneye sahip olunacağına, kalıcı işler yaparak, hem toplum hayatına katkılarda bulunacağına, moral bozukluğunu sevdikleri ile beraber atlatacağına ve kendisini daha iyi hissedeceğine işaret eder.

Rüyada yüksek bir balkonda olmak kendisini çok mutsuz, yorgun ve hasta hissedeceğine, keyfinin kaçacağına, hayatına dair verdiği her kararda başarıya ulaşacağına alamet eder.

Rüyada yüksek bir balkona çıkmak manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine, işe zorla gidip geleceğine, düşmanlarından kurtulduktan sonra iş hayatında çok büyük atılımlar yapacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments