Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüksek bir balkonda olmak

Rüyada yüksek bir balkonda olmak

Rüyada yüksek bir balkonda olmak rüyayı gören kişinin o kimseye karşı içine kurt düşeceğine ve kafasında bazı soru işaretleri uyanacağına, hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine ve kendisini korumak için hayatında çok köklü değişiklikler yapacağına, kişinin her zaman kendisine güvenerek hareket edeceğine, borçlarının kolay bir şekilde kapanacağına, yeni ve daha rahat bir hayata merhaba diyeceğine, huzurunu da kaçıracak hiçbir önemli sorun ve kötü olayla karşılaşmayacağına, nazara geleceğine ve güzelliği, dış görünüşünün etkileyiciliği ile çok sayıda aşığı olacağına, iyilik ve merhamet dolu bir kalbin sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüksek bir balkonda olmak gördüyseniz:

  • Farklı girişimlerde bulunmanıza neden olabilecek aktiviteler ilginizi çekebilir.

Rüyada yüksek balkona çıkmak büyük sevinçler ve mutluluklar yaşayacağına, yıllardan beri çok istediği ve arzuladığı şeylere kavuşacağına, bir takım sorunlar çıkacağına ve kazancın düşeceğine tabir olunur.

Rüyada yüksek binanın balkonundan bakmak bir sebeple kısa bir süreliğine işlerinden elini eteğini çekeceğine ve ister istemez aile içinde sorunlar yaşanacağına, dik durmaya çalışacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, kırılan kalplerin yakın zaman içinde tamir edileceğine delalet eder.

Rüyada yüksek bir balkonda olmak uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, hayatının kötüye doğru gideceğine, kariyer planının altüst olacağına, itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına delalet eder.

Rüyada yüksek balkonda durmak aşama kaydedeceğine yeni fırsatlar elde edeceğine, elinden gelen herşeyi yapmasına rağmen ancak işi bilen birinin destek vermesi ile sorunlardan kurtulacağına, çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve aile hayatındaki sorunlardan bu sayede zarar görmeden kurtulacağına ve çok rahat edeceğine, işlerin yoluna gireceğine ve tatsızlıkların tecrübe sahibi kişiler sayesinde ortadan kalkacağına tabir olunur.

Rüyada yüksek bir balkondan bakmak çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına, yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, kırgınlıkların geçeceğine, hayali kurulan çalışmalara ve projelere bu sayede kavuşulacağına işarettir.

Rüyada yüksek balkonda oturmak gönül ilişkisi yaşadığı bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına, hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına, maddi olarak çok rahat edilecek bir döneme girileceğine, işinden geri kalacağına, bu durumun tüm düzenini, planlarını, işlerini ve hayatını alt üst edeceğine işarettir.

Rüyada yüksek balkonda olmak hiçbir şeyin eksikliğin hissetmeyeceğine, vereceği hayırlı bir karar ile hayatının çok daha güzel bir hal alacağına, ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına delalet eder.

Rüyada kendini yüksek balkonda görmek ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına bu sayede keyfinin yerine geleceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, işlerin aksamaması için bazı adımlar atılacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments