Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yukarıdan aşağıya inmek

Rüyada yukarıdan aşağıya inmek

Rüyada yukarıdan aşağıya inmek sıkıntılarından kurtulup yolunu çizeceğine, büyük bir proje ortaya koyacağına, endişe ettiği konularda olumlu ya da olumsuz bir adım atacağına, taşıyamayacağı ve kaldıramayacağı yükümlülükler üstleneceğine, hesap etmeden büyük ve önemli işlere atılacağına, uğursuz ve olumsuz olayların unutulacağına, hayır getirecek temiz ve güzel kapıların açılacağına, rüya sahibinin bu durumu fark ederek akıllıca davranarak bu kişileri birbirine düşüreceğine, rızık elde edeceğine yorulur.

Rüyada yukarıdan aşağıya inmek gördüyseniz:

  • Ortaya çıkarttıklarınız ya da ortaya çıkanlar sizi çok fazla heyecanlandırmasa da, elinizden geleni yapmalısınız.

Rüyada yukarıdan aşağı inmek eğitim hayatında başarıların artacağına, zahmet verecek işlerin sona ereceğine, kendisini çekemeyen insanların kurduğu tuzaklardan kurtulacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin kısa süre içinde gerçekleştirileceğine delalettir.

Rüyada yukarıdan aşağıya inmek hem iş hem de özel hayatında istediği ve aradığı mutluluğu bulacağına, sıkıntıların kaynağına inilip kısa sürede ortadan kaldırılacağına, böylece maddi imkânların genişleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yukarıdan aşağı kaymak kutsal ve güzel duygular yaşayacağına, hiçbir zaman evindeki tenceresinin boş kalmayacağına, çok hatalı çalışmalara gireceğine alamet eder.

Rüyada yukarıdan aşağıya kaymak bir sebeple çok uzak bir yerden çok kötü bir haber alacağına, iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine, yaptığı çalışmalar sayesinde iş dünyasında kendisine çok iyi bir yer edineceğine, atılan her adımın çok daha büyük kazançlar getireceğine, çevredeki kişilerin sorunlarının ve sıkıntılarının da çözüme kavuşturulacağına alamet etmektedir.

Rüyada yukarıdan aşağıya düşmek kazancın az da olsa yitirileceğine, yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına, sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını kafasından silip atacağına rivayet eder.

Rüyada yukarıdan aşağı bakmak istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, yakaladığı bu şansın garanti olacağına, büyük bir huzur ve neşe içinde olacağına işaret etmektedir.

Rüyada yukarıdan aşağı atlamak dertlerine çare bulacağına, bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına, sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına tabir olunur.

Rüyada yukarıdan aşağıya atlamak sorunlarını, sıkıntılarını, geride bırakacağına, günbegün kötüleşeceğine, çok zor durumlara düşeceğine ve elinde avucunda olan malı elinden çıkarmak zorunda kalacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments