Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yukarıdan aşağı kaymak

Rüyada yukarıdan aşağı kaymak

Rüyada yukarıdan aşağı kaymak rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, çalışmalardan pek getiri alınamayacağına, sevilen kişilerle bazı konularda ters düşüleceğine, keyfinin, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, kişinin gönül hoşluğunu yakalayacağına, ruhunu ve bedenini dinlendireceğine, zorlukların ve engellerin aşılacağına, yaptığı bazı işlerde kendisini en iyi şekilde göstereceğine, maddi ve manevi olarak sürekli birilerinin yardımına ihtiyaç duyan biri olacağına, dertlerin ortadan kalkacağına işarettir.

Rüyada yukarıdan aşağı kaymak gördüyseniz:

  • Kafa karışıklıkları, konsantrasyon eksiklikleri veya şaibeli durumlar ne yapacağınızı şaşırmanıza neden olabilir.

Rüyada yukarıdan aşağı kaymak mutluluk dolu günler yaşanacağına, hayatı daha güzel ve dolu dolu yaşamak için yeni alışkanlıklar edinileceğine, çok büyük sorunlar yaşayabileceğine rivayet eder.

Rüyada yukarıdan aşağıya kaymak işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına, bir sebeple bu kişiyle aranın açılacağına yorulur.

Rüyada yukarıdan aşağıya düşmek rahata erileceğine, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, yüzünün güleceğine, yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına, işinin gücünün rast gideceğine delalettir.

Rüyada yukarıdan aşağı atlamak sorunlu bir durum ile karşı karşıya kalacağına, rızkın genişleyeceğine, mutlu ve huzurlu bir aile kuracağına alamet etmektedir.

Rüyada yukarıdan aşağı bakmak yarınlarının kendisine hayır ve mutluluk getireceğine, aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine ve hayırlı haberler alınacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri yapacağına, hayal ettiği şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine işaret eder.

Rüyada yukarıdan aşağıya atlamak değişik insanlarla karşılaşacağına, hasretlerin biteceğine, dertlerin sonlanacağına, iş hayatının çok büyük kazanç getireceğine, hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına işaret eder.

Rüyada yukarıdan aşağıya uçmak makamının sarsılmayacağına, hazırlıksız girilen bir projede uyum sağlama döneminin aşılmasının ardından çok iyi işlere imza atılacağına, gözyaşının dineceğine, şansın ve kısmetin açılacağına yorulur.

Rüyada yukarıdan aşağıya inmek torununun çocuğunu görecek kadar yaşayacağına ve hastalık yüzü görmeyeceğine, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine ve bu rüya sahibinin borçlarından kurtulup çok büyük bir rahata kavuşacağına, içinde bulunduğu kötü durumdan ve sıkıntılardan kurtulması için kendisine çok büyük destek vereceğine, gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments