Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yukarıdan aşağı inmek

Rüyada yukarıdan aşağı inmek

Rüyada yukarıdan aşağı inmek başını ağrıtan konuları konuşarak ya da adli yollara başvuru yaparak çözüme kavuşturacağına, iş ile ilgili biraz tökezlemeden sonra çok büyük başarılar kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, hayırlı bazı adımlar atacağına, rahatının her zaman yerinde olacağına, yakın zaman içinde ayakları yerden kesecek bir karar verileceğine, rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına, atılacak bir adımda yapılan büyük bir hata yüzünden işlerin çok daha kötü gideceğine ve uzun süreden beri yapılan bir işte yenilgiye uğranacağına, mal varlığının bir kısmının kaybedileceğine işaret eder.

Rüyada yukarıdan aşağı inmek gördüyseniz:

  • Yeni bir diyete veya spora başlayabilir, konusunda uzman kişilerden destek alabilirsiniz.

Rüyada yukarıdan aşağı inmek duygularını ve düşüncelerini çok daha rahat ifade edeceğine, bunun için sıkıntıya düşeceğine ama illa da durumu kotarmak için kendisine karşı mücadele edeceğine, yılmayacağına, kendisini evinin kapısından girdiği anda hafiflemiş ve iyi hissedeceğine, aile içinde gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin de olmayacağına işarettir.

Rüyada yukarıdan aşağıya inmek bir sebeple eşi ile arasının açılacağına, evindeki ve işindeki verimin azalacağına, rahatsızlık verici bir kişinin bazı sıkıntılara yol açacağı tabir olunur.

Rüyada yukarıdan aşağı bakmak kişinin dünya malında önemli derecede bolluk yaşanacağına, yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına, hayatının daha kolay ve güzel hale geleceğine işaret eder.

Rüyada yukarıdan aşağı kaymak yaşadığı kötü olaylardan ötürü uğradığı zararları ortadan kalkacağına, üzüntülerin biteceğine, hastalıkların şifa bulacağına, sorunlarını çözüme kavuşturup daha yeni ve farklı çalışmalara girerek insanları şaşırtacağına yorulur.

Rüyada yukarıdan aşağıya kaymak nasıl davranması gerektiğini bilmeyeceğine, ancak yakın bir kişiden kaynaklanacak olan bir sorunun daha büyük bir baş ağrısı yaratacağına ve hem maddi hem manevi olarak kişiye çok büyük darbe indireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve bu durumu aile hayatına yansıtacağına tabir olunur.

Rüyada yukarıdan aşağıya atlamak büyük miktarda para kazanılacağına, maddi açıdan iyi bir işe girileceğine, her geçen gün daha ünlü olunacağına alamet eder.

Rüyada yukarıdan aşağı atlamak özel hayatta güzel bir ilişki yaşanacağına, üstünlük elde edeceğine ve ticaret hayatında tanınır kişi olacağına, kendisini üzen ve kıran kişileri hayatından çıkaracağına delalettir.

Rüyada yukarıdan aşağıya düşmek zarar ettiği işlerde çok büyük rahatlıklar yaşayacağına, elinde bulunan imkânların kısa süre içinde hayırlı bir şekilde kullanılacağına, maddi ve manevi olarak sevineceğine, kazancının ilk önce azalacağına, yaptığı işe gösterilen ilginin çoğalacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde uzun süre işlerinin bu şekilde devam edeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments