Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yukarıdan aşağıya düşmek

Rüyada yukarıdan aşağıya düşmek

Rüyada yukarıdan aşağıya düşmek yaşanan küskünlüklerin ve kırgınlıkların son bulacağına, maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine, aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına, uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına ve bir aile yemeğine katılıp çok güzel zaman geçirileceğine, dost ve akrabaya da çok güzel fırsatlar yaratacak çalışmalar gerçekleştirileceğine, olaylı günler geçireceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına, yapılan onca şeye rağmen işlerin duracağına, hayırlı yollar keşfedeceğine, hak yolunda hiçbir sıkıntı çekmeden ilerleyeceğine, çok zor ve çok sıkıntılı işlerin altından kolayca kalkacağına rivayet eder.

Rüyada yukarıdan aşağıya düşmek gördüyseniz:

  • Keyif aldığınız şeylerle vakit geçirmelisiniz.

Rüyada yukarıdan aşağıya düşmek her zaman evlatları arasında ayırım yapan bir aileye sahip olmak yüzünden güvensiz biri olacağına, engellerin aşılacağına, dünya malı edineceğine işarettir.

Rüyada yukarıdan aşağı kaymak sıkıntıya düşeceğine, işleri engelleyen kişiler yüzünden büyük zararlara uğranacağına, servet sahibi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada yukarıdan aşağı bakmak kendisini mutsuz ve çaresiz hissedeceğine, uğradığı zararları sevdiği kişilerden alacağı destek ile ortadan kaldıracağına, kısa zamanda işlerinin çok rahat edeceği şekilde ilerleyeceği ve güzel günler yaşanacağı bir döneme gireceğine, fakirin de gittikçe daha yoksul hale geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yukarıdan aşağı inmek refah düzeyinin hiçbir zaman azalmayacağına, elinin darlığa düşmeyeceğine, uzun zamandır hiç olmadığı kadar mutlu ve rahat olacağına, kazancın istenen seviyeye çıkartılacağına, bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına ve sıkıntıların biteceğine işaret eder.

Rüyada yukarıdan aşağıya inmek bol nimete kavuşacağına, oturduğu evi değiştirip, daha büyük ve konforlu bir eve taşınacağına, tartışma, kavga ve stresin bir türlü sona ermeyeceğine tabir olunur.

Rüyada yukarıdan aşağıya atlamak huzurunun, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına, bu durumu içine sindiremeyerek zor ve üzüntülü günler geçireceğine, kötü karakterli bir kadına, güzel ve refah bir geleceğe kavuşacağına ve problemsiz geçim süreceğine rivayet eder.

Rüyada yukarıdan aşağıya uçmak gönül hoşluğu yaşayacağına, aile hayatında ve eğitim hayatında yaşanan sorunlardan ve sıkıntılardan alınacak destekler sayesinde kurtuluşa erileceğine, kendisini çok iyi yerlere getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak kararlar vereceğine tabir olunur.

Rüyada yukarıdan aşağıya kaymak yaptığı işlerde yola çıkarken ister istemez iki defa düşüneceğine, kişinin hayatının değişeceğine, aile hayatının kötüye gideceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments