Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yukarıdan aşağıya kaymak

Rüyada yukarıdan aşağıya kaymak

Rüyada yukarıdan aşağıya kaymak sorunların tamamen çözüme kavuşacağına ve rahata erileceğine, işlerini düze çıkarmasında ve ailesi içinde yaşanan tartışmaları sonlandırması konusunda çok büyük yardım edileceğine, ailesiyle saadet içinde yaşayacağına, iş sıkıntısı olmadan, maddi zorluklar çekmeden, Allah’tan dilediği ne varsa elde ederek iyi bir hayat süreceğine, yüzünün kızaracağına, kazancının azalacağına, içine düşeceği sıkıntı nedeni ile kafasının karışacağına ve rüyayı gören kişinin bir türlü ne yapmaya karar veremeyeceğine, sıkıntılı durumlar geçireceğine, mutluluk dolu günler yaşanacağına, kendisini çok değerli, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine, şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına inanılır.

Rüyada yukarıdan aşağıya kaymak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız kendinizi iyi hissetmenize yardım edebilir.

Rüyada yukarıdan aşağıya kaymak çok sevilen ve değer verilen bir büyükten destek görüleceğine, işlerinde başarı elde etmenin garantileşeceğine, hasta kimselerin şifa bulması ve eski güçlerine kavuşmasına, beklenen mirasın alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada yukarıdan aşağı kaymak çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştirmek için çok azim göstereceğine, yeni işler alma fırsatı elde edeceğine, askıda olan işlerinde olumlu gelişmelerle ve sevindirici olaylarla karşılaşacağına, zenginliğe alamet eder.

Rüyada yukarıdan aşağıya uçmak aile bireyleri tarafından deyim yerindeyse kendisine cephe alınacağına, rüya sahibinin yalnızlaşacağına, çaresiz ve üzgün hallere düşeceğine, aldığı haberler sayesinde çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine, yaşamda arzu ettiği ne varsa gerçek olacağına alamet etmektedir.

Rüyada yukarıdan aşağıya düşmek mahsurlu ve yasak olan bir şeyi yapmaya, iyileşeceğine, hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, kazancının da artacağına alamet eder.

Rüyada yukarıdan aşağı atlamak gönül işlerinden mutluluk bulacağına, kalıcı ve kutsal duygular yaşayacağına, sürpriz gelişmelerle ve değişimlerle karşı karşıya kalacağına, huzuru yakalayacağına ve hayatının yolunda gideceğine, onlarla yolları ayırmaya karar vereceğine, aynı zamanda iş hayatında ya da aile hayatında yaşanacak olaylara hızlı bir şekilde uyum sağlayacağına işarettir.

Rüyada yukarıdan aşağı bakmak kurduğu bir ortaklık sayesinde daha iyi bir kazanca sahip olacağına, aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına, tatsız bir durumla uğraşmak zorunda kalınacağı tabir olunur.

Rüyada yukarıdan aşağıya atlamak iyilik bulacağına, şifa edineceğine, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, huzurlu günler geçirileceğine, komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada yukarıdan aşağıya inmek hidayete ereceğine, hikmete kavuşacağına, kısmetlerinin bolluğu ile elinin daralmayacağına, sıkıntılarını ve borçlarını bu sayede ortadan kaldıracağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments