Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yukarıdan aşağı bakmak

Rüyada yukarıdan aşağı bakmak

Rüyada yukarıdan aşağı bakmak kişinin hem sağlığının hem de neşesinin bozulacağına, işlerinin her zaman yolunda gideceğine ve çok büyük bir şöhrete kavuşarak insanlara da yardımcı olmaya çalışacağına, kendisine fazlaca kar getireceğine, rüya sahibinin olumlu giden bir işini bozacağına, hanenizde bolluk ve bereketin artacağına, işlerinin çok yolunda gideceğine, kendisi ile birlikte birçok insan için ekmek kapısı olacak bir işe gireceğine ve mutlu ve huzurlu bir aile yaşantısına sahip olacağına, hayırlı kişiler ile büyük bir ortaklık kuracağına tabir olunur.

Rüyada yukarıdan aşağı bakmak gördüyseniz:

  • Bazı isteklerinizi ya da girişimlerinizi engellemeye çalışan kişiler olabilir.

Rüyada yukarıdan aşağı bakmak daha iyi bir eve çıkılacağına, uzun zamandan beri yaşadığı büyük bir üzüntünün son bulacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine, illet hastalıklara yakalanıp kurtulamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada yukarıdan aşağıya düşmek kendisine verilen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanarak işlerinde daha büyük çalışmalar ortaya koyacağına, gelmek istediği noktalara geleceğine, her geçen gün daha bir ilerleyeceğine, kalkınacağına, elde bulunan imkânların çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine, askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine, ferahlığa çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yukarıdan aşağıya inmek geçim derdi çekmeyeceğine, istediği kadar dünya nimetlerinden ve güzelliklerinden faydalanacağına, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, kazancının çoğalacağına, sıkıntılı ve sorunlu dönemler yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada yukarıdan aşağı inmek çok tahsilli bir kişi olacağına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına ve aile hayatında gün geçtikçe daha sıkıntılı günler geçirileceğine, sevilen kişilerden alınacak güzel haberler ile çok mutlu olunacağına işarettir.

Rüyada yukarıdan aşağı kaymak mutsuz günlerin kısa zaman içinde biteceğine, çok büyük tartışmalara ve çekişmeler yaşayacağına ve aile arasında zaman zaman sürtüşmeler meydana geleceğine, içine düştüğü karamsarlıktan kurtaracağına delalet etmektedir.

Rüyada yukarıdan aşağı atlamak Allah’ın makbul ve hayırlı kulları arasına girecek güzel ve önemli işler yapacağına, başarılarının devamlı olacağına, maddi imkânlarının artması sayesinde geçim derdinin de son bulacağına rivayet eder.

Rüyada yukarıdan aşağıya uçmak her şeyin bir anda olumlu şekilde ilerlemeye başlayacağına, gönül ilişkilerinizde mutluluğa ereceğinize , daha doğru hamleler yapıp daha iyi sonuçlar alacağına delalettir.

Rüyada yukarıdan aşağıya atlamak maddi imkânlarının azalacağına, bunalımlı günler geçirileceğine, gözyaşlarının dineceğine, yüzünün güleceğine, umutlarının tazeleneceğine, ruhunun şifa bulacağına, kendisinin de eline geçecek bu eşsiz fırsatları en doğru şekilde kullanmasını bileceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments