Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yorgana sarılıp yatmak

Rüyada yorgana sarılıp yatmak

Rüyada yorgana sarılıp yatmak büyük sıkıntılar yaşayacağına ve iş hayatı içindeki başarıların değerini yitireceğine, içine düştüğü çıkmazlarının önünün açılmaya başlayacağına, elini eteğini çektiği şeylerin kendisine umut verecek şekilde aşama kaydedeceğine, yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına, kazancını doğru şekilde kullanacağına, işlerinin ve iletişiminin bozulacağına, yüksek rütbe sahibi bir zat ile görüşme yapacağınıza, bunun da rüya sahibine sorun olacağına, onlarla bir araya gelip, hem moral hem de çareler bulacağına yorulur.

Rüyada yorgana sarılıp yatmak gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişilerin hareketleriyle ilgilenmek yerine, ilişkilerinize odaklanmanızda fayda var.

Rüyada yorgana sarılıp yatmak endişe dolu günler yaşayacağı, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine, çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına, uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine, rüya sahibinin, insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine, uzun zamandan beri yalnız olmanın verdiği kötü hislerin geçmeye başlayacağına inanılır.

Rüyada yatak yorgan yatmak huzurlu ve mutlu bir kişi olunacağına, sevinçli haberler alınacağına, ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine, iş hayatında bir dedikoduya malzeme olacağına, şöhret elde edeceğine inanılır.

Rüyada yorganla yatmak arkadaşları ve dostları arasında konuşulmuş bir konu hakkında çok hayırlı ve büyük bir sürprizle karşılaşacağına ve aile hayatında ters giden şeylerin düzeleceğine, kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına, kul hakkına girmeyeceğine, hırsızlık ve arsızlık yapmayacağına inanılır.

Rüyada yorgan altında yatmak kötü günler görüleceğine, sıkıntılarından kurtulup hem ailesi içinde hem işyerinde çok güzel günler göreceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, bir dediklerini iki etmeden, onları hoşnut edecek bir evlat olarak vazifelerini her daim tam olarak yerine getireceğine alamet eder.

Rüyada yorganda yatmak aile kurma yolunda bazı girişimlerde bulunulacak ve zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, hoşluğu ve mutluluğu da bulacağına, amaçlarınızın gerçekleşeceğine işarettir.

Rüyada yorganın altında yatmak sıkıntılardan çok bunalmış kişilerin yüzünü güldürecek gelişmeler yaşanacağına, canının sıkılacağına ve insanlara karşı utanç içinde olup kendini kötü hissedeceğine, endişe duyulan olayların düzeleceğine, sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, hastalıkların son bulacağına tabir olunur.

Rüyada sarı yorgan görmek yapılan bazı işlerin sıkıntılı bir duruma gireceğine, aile bireyleri ile hiç yoktan yere tartışma yaşayacağına, aile içinde bastırılması ve dışarıya sezdirilmemesini icap edecek bir gelişmenin yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada yorgana sarılmak onlarla arkadaş olup daha sonra ömür boyu sürecek sıkı dostluklar kuracağına, kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına, güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, iş hayatında yeni kapılar açılacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments