Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yorganı sırtında taşımak

Rüyada yorganı sırtında taşımak

Rüyada yorganı sırtında taşımak sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına, maddi olarak kötü geçen bir dönemin kapanacağına, yeni işlerin geleceğine, derdin ve sıkıntının biteceğine, rüya sahibinin hayatına yeniliklerin geleceğine ve aradığı mutlu hayatın sahibi olmayı başaracağına, eşini de kendisi istediği gibi yönlendireceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın zaman içinde sona ereceğine, sevinçli haberler geleceğine, yurt dışında eğitim hayatına devam etmek için yollar aranacağına, kişinin her zaman akılcı davranarak, fırsatları en iyi şekilde değerlendireceğine, hakkaniyetine göre değer kazanacağına yorulur.

Rüyada yorganı sırtında taşımak gördüyseniz:

  • Farklı seçimler yapmasını istediğiniz kişiler varsa, etkilemekte zorlanabilirsiniz.

Rüyada yorganı sırtında taşımak iş hayatında çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, maddi anlamda çok zorlanacağına, hiçbir eksiğinin olmayacağına, hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine delalettir.

Rüyada sırtında yorgan taşımak tüm evlatlarının da kendisi için çok hayırlı olacağına, hayatınızda olan biriyle ilişkilerinizin daha derinleşeceğine, malına mal, parasına da para ekleyeceğine işaret eder.

Rüyada omuzunda yorgan taşımak bir sebeple rüya sahibinin adım atarken çok dikkat etmesi gerektiğine, işlerinde çok sıkıntı çekeceğine, daha büyük kazançlar elde edileceğine ve her zamankinden daha iyi projeler ortaya konacağına, yanlış giden neyse düzeltilmesi için uğraşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yorgan taşımak çok huzurlu ve mutlu olması için elinden gelen herşeyin en iyisini gerçekleştireceğine, olayların gidişatından ötürü çok üzüleceğine, işlerinin hiç beklemediği kadar kazanç getireceğine ve kariyerinde çok büyük sıçrama yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yorgan yastık taşımak ticarete adım atacağına, işlerini büyütmek için şans elde edeceğine ve kısmet alacağına, hayırlı ve dürüst insanlar ile tanışacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yastık yorgan taşımak görülen erkeklik organının küçük olmasın ise, borcunun çok olacağına, beklentilerine ulaşacağına, zafer elde edeceğine, aldığı borçları ödemekte çok büyük sıkıntılar çekeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yatak yorgan taşımak girişimlerde bulunacağına, kişisel çatışmalardan vaz geçileceğine, zarar ettiğini düşünürken bu işten kat be kat gelir elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada eşini sırtında taşımak sorunların yakın zamanda atılacak akıllıca adımlar sayesinde biteceğine, herkes tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, bir sebeple işlerinin yeteri kadar iyi olmayacağına, sıkıntıları atlatmak için türü yollar deneyeceğine, sıkıntılarının en kısa süre içinde sona ereceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments