Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yorganda yatmak

Rüyada yorganda yatmak

Rüyada yorganda yatmak sorunların ve sıkıntıların aşılacağına, kendisini dolandırıp para almak isteyen bir kişiler ile karılaşacağına, zorlanacağına, maddi anlamda zayıflayacağına, özür dilemek yerine durumu daha da vahim hale getireceğine, sağlıkla ilgili olarak önemli bir karar vereceğine, iş hayatında rakip olduğu kişileri girecekleri rekabette yenilgiye uğratacağına, Allah’ın yaşamayı kendisine istediğinden de fazla layık göreceğine ve bu sayede torunlarını görme şansına da nail olacağına, kıtlık ve yokluk çekmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yorganda yatmak gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişiler kendi havasında olabilirler.

Rüyada yorganda yatmak bereket ve zenginlik içinde yaşayacağına, kazancının artacağına,, ancak daha sonra işlerinin yakın zaman içinde eskisinden de daha iyiye gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada yorgana sarılıp yatmak çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına, elinde bulunan imkânların kısa sürece eriyip gideceğine, stres yaptığı işlerde başarıya ulaşacağına, onlar sayesinde kalkınacağına, ilerleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yatak yorgan yatmak aile hayatında çok güzel ve hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine, kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına, işyerine ve hanesine bolluk ve bereket geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada yorgan altında yatmak endişe ettiği işlerin son bulacağına, sağlığının ve ağız tadının da hep yerinde olacağına, herhangi bir zarar yaratmadan hızlı bir şekilde biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada yorganla yatmak yeni fırsatlar sunulacağına, bazı girişimlerde bulunacağına, ortağından ayrılacağına veya çalıştığı iş yerinde hakkında çıkan dedikodular yüzünden yüzünün yere düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yorganın altında yatmak sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına, hayatın alınan başarılar ve elde edilen kazançlar sayesinde daha kolay ve keyifli bir hale geleceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına delalettir.

Rüyada yorgan iğne görmek sağlık sorunlarının başgöstereceğine, sevdiği kişi ile herhangi bir sorun ya da tartışma yaşamayacağına ve çok huzurlu ve mutlu bir yaşam süreceğine, ömür boyu yaşayacağı bir pişmanlığa ve arzu ettiği mutluluğa kavuşamayacağına yorulur.

Rüyada yorgan yüzü değiştirmek emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına, belalı insanlara denk geleceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, çok hayırlı ve güzel atılımlar yapacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments