Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yorganın altında yatmak

Rüyada yorganın altında yatmak

Rüyada yorganın altında yatmak herhangi bir sıkıntı yaşanıyorsa eğer yakın bir arkadaşın desteği ile çözüme kavuşturulacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına bu sayede rahata ereceğine, çok güzel ve büyük bir düğünün ardından mutlu ve huzurlu bir yuva kurularak çok mutlu bir hayat sürüleceğine, zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına ve aile içinde de gerginlik yaşayacağına, yaşadığı bunalımdan kurtulacağına, sorunlu kişilerle irtibatın koparılacağına, devlet kapısından bir yardım alacağınıza, vefasızlık ve haksızlık göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yorganın altında yatmak gördüyseniz:

  • Çevrenizde bulunan kimseler sizdeki enerjiyi açıkça hissedebilirler.

Rüyada yorganın altında yatmak aile bireyleri ile arasındaki sorunu çözeceğine ve iş hayatında düştüğü sıkıntılı durumu yakında ortadan kaldıracağına, yaşam kalitesinin ve standartlarının artacağına, ticaretinin hızlanacağına, yayılacağına ve makamının da yükseleceğine, neşeli zamanların yaşanacağına delalet eder.

Rüyada yorgan altında yatmak özellikle değer verilen, yakın görüşülen biriyle arada kırıcı konuşmalar geçeceği için kişinin moralinin bozulacağına, alacağınız bir davetin sizi sevindireceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın zarar getirdiği fark edildiği anda feshedileceğine ve uğranılan zararı düzeltmek için epey uğraşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yorgana sarılıp yatmak sorunların sıkıntıların yakın bir arkadaştan alınacak yardım ile son bulacağına, ömrün uzun olmasına, bir sebeple çok zarar edeceğine tabir olunur.

Rüyada yorganla yatmak herkesin parmakla göstereceği kadar başarılı bir iş hayatına kavuşacağına, ancak daha sonra bu kararı düzelteceğine, planların ve hesapların tutmayacağın, hayal kırıklığı yaşanacağına delalet eder.

Rüyada yorganda yatmak sosyal çevreden arkadaş olunan bir kişi ile evlilik yolunda hayırlı bir adım atılacağına, eve huzur dolacağına, her zaman akıllıca hamleler yaparak başarısının önündeki engelleri tek tek temizleyeceğine alamet eder.

Rüyada yatak yorgan yatmak endişeli ve korku dolu günler geçireceğine, zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına ve kendisini daha rahat hissedeceği bir döneme gireceğine, hayırlı bir şekilde ilerleyen işlerin sekteye uğrayacağına delalet eder.

Rüyada yorgan altında uyumak bunun kendisine büyük bir rahatlık vereceğine, kolaylık sağlayacağına, aile hayatında büyük bir mutluluğun yaşanacağına, geçim derdinin biteceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına işarettir.

Rüyada yorganda altın görmek moral açıdan yüksek bir noktada olunacağına, aile bireylerinden biri ile tartışacağına, birçok kişiden birlikte çalışma teklifi alınacağına ve en kazançlı olanının kabul edileceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments