Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saten yorgan görmek

Rüyada saten yorgan görmek

Rüyada saten yorgan görmek alacaklarını tahsil edeceğine, helal ekmek yeneceğine, uzun yaşayacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, atılan adımların az miktar kazanç sağlayacağına ve hayırlı bir kısmetle evlilik yolunda adım atılacağına ancak devamının bir türlü gelmeyeceğine, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına, büyük atılımlar gerçekleştireceğine, borç aldığı parayı herhangi bir zorluk yaşamadan ödeyeceğine ve bu sayede çok yakın bir zaman içinde sorunlarını üzerinden atıp ferahlığa çıkacağına, düşüncelerini eyleme dönüştürecek fırsatlar bulacağına rivayet eder.

Rüyada saten yorgan gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki insanları sempatikliğiniz ile fazlaca etkileyeceksiniz.

Rüyada mavi saten yorgan görmek sevilen iki kişinin dünyaevine gireceklerine dair haber alınacağına, rızkının her geçen gün daha da artacağına, maddi açıdan çok hayırlı bir dönem geçireceğine, endişe ettiği durumlardan kurtulacağına ve çok bereketli bir döneme gireceğine işaret eder.

Rüyada kırmızı saten yorgan görmek konforunun ve lüksünün de çoğalacağına, kişinin maddi gelirinin çok düşeceğine, aile içinde de maddi konulardan kaynaklanan sevimsiz konuşmalar ve tartışmalar yaşanacağına, yeni bir sosyal çevreye gireceğine tabir olunur.

Rüyada saten yorgan görmek ailesini hem gururlandıracağına hem de daha iyi şartlarda yaşatma imkânı elde edeceğine, onu her zaman el üstünde tutacağı gibi, evlatlarına da şefkatli bir tutum içinde olacağına, buna istinaden kazancına bolluk ve bereket geleceğine, işindeki verimliliğinin artacağına delalettir.

Rüyada pembe saten yorgan görmek hem zenginlik hem de makam sahibi kimse durumuna geleceğine buna rağmen geldiği yeri unutmayacağına, çok kötü durumlara düşüp zarara uğramaya sebep olan şanssızlığın kısa zamanda kırılacağına, alınmış olan borçların ödeneceğine ve anne baba hayır duaları alınacağına işarettir.

Rüyada saten beyaz gecelik giymek onlara doyasıya sarılacağına, kendisi için uygun olmayan bir ilişkiyi sonlandıracağına, işine yarayacak bazı kurslara gideceğine inanılır.

Rüyada beyaz saten elbise giymek engellerin ortadan kalkacağına, aile hayatında çok kötü ve tartışma dolu günler geçireceğine ve endişe ettiği problemlerin çözüme ulaşacağına, kardeşiyle arasındaki sıkı muhabbetin bozulacağına yorulmaktadır.

Rüyada kırmızı saten kumaş görmek hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, işlerinin açılacağına, iletişim konusunda daha güçlü olunacağına ve rüya sahibinin çevresi ile uyum içinde bir hayat süreceğine, daha iyi yaşam şartlarına kavuşulacağına alamet etmektedir.

Rüyada saten çarşaf görmek adını işindeki üstün başarıları ile duyuracağına, beklenen kötü bir sürprize rağmen yola çıkılacağına, çevresindeki kişilere de iş veya para anlamında destek vereceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments