Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yatak yorgan yatmak

Rüyada yatak yorgan yatmak

Rüyada yatak yorgan yatmak cebinden de parasının hiç eksik olmayacağına, sıkıntılı bir döneme gireceğine, kişinin gönül hoşluğuna kavuşacağına, geçiminin yerinde olacağına, her arzunun kişiyi mutlu edecek şekilde gerçek olacağına, zenginliğinin tükenmeyeceğine, bazen böyle yaparak daha rahat ve huzurlu olunduğuna,  çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına ve bu sayede daha farklı bir şekilde hareket edileceğine, kişinin başında dönüp duran uğursuzluğun, kara bulutların ve melanetin dağılacağına rivayet eder.

Rüyada yatak yorgan yatmak gördüyseniz:

  • Bazı ilişkilerde ya da iş birliklerinde bağlayıcı sözler verilmesi veya ilişkinin sonlandırılması gereği doğabilir.

Rüyada yatak yorgan yatmak ticaretinin hızlanacağına, rüya sahibinin hayırlı kısmet ve fırsat elde edeceğine, bir sebeple çok zarar göreceğine, geçimini çok rahat şekilde sağlayacağına alamet eder.

Rüyada yorganla yatmak çok büyük ve hayırlı işlerde çok büyük sevaplar kazanacağına, hiçbir zaman darlık ve yokluk çekmeyeceğine, çok üzücü ve sıkıntı verici olayların gerçekleşeceğine ve maddi zararlara uğranacağına yorulmaktadır.

Rüyada yorganın altında yatmak hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına, bir sebeple işlerin kötüye gideceğine, çok güzel bir projenin geçirileceğine ve başarılı bir kişi olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada yorgana sarılıp yatmak aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine ve hayırlı haberler alınacağına, zararlı bir kişinin oyununa gelineceğine, yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına, çevrede kıskançlıkları nedeni ile kişi hakkında kötü sözler söyleyecek bazı kişiler olacağına delalettir.

Rüyada yorganda yatmak dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına, çalışılan işte alınacak başarılı sonuçlarla üst mevkilere gelineceğine, yapacağı hatalar yüzünden canının sıkılacağına yorulmaktadır.

Rüyada yorgan altında yatmak hiçbir eksiğinin olmayacağına, hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine, sermayesinin boşa gideceğine, kendisinden mevki olarak üstün bir kimseden yardım görüp, kendi işinin başına geçeceğine alamet eder.

Rüyada yatak yorgan katlamak insanlar tarafından ayıplanacağına, yakın bir arkadaşla büyük bir proje gerçekleştirileceğine, kişisel problemlerini çözeceğine, geçmişte yaşadığı acıları unutacağına inanılır.

Rüyada yatak yorgan görmek iyileşeceğine, dertlerinin dermanına, problemlerinin de çözümüne kavuşacağına, sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, patron koltuğunda oturacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments