Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yorgan altında yatmak

Rüyada yorgan altında yatmak

Rüyada yorgan altında yatmak çalışma hayatında bir takım zorluklar yaşamaya, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına, anne baba duası alınması sayesinde hayatın hiçbir evresinde sorun yaşanmayacağına, maddi yükünün artacağına, borçlarının kapanacağına, ekmeğinin çoğalacağına ve bu sayede kafasının rahat edeceğine, karlı işler yapacağına, alacağı birçok desteğe ve vereceği kararlara rağmen bir türlü kendisini toparlayamayacağına ve gittikçe daha kötü bir duruma düşeceğine, maddi ve manevi olarak büyük zararlar göreceğine bu durumlardan ötürü çok zor zamanlardan geçerek iflasın eşiğine geleceğine ancak eş, dost ve akrabalarından alacağı yardım sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına, var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine rivayet eder.

Rüyada yorgan altında yatmak gördüyseniz:

  • Neşeniz yerinde görünüyor.

Rüyada yorganın altında yatmak uğranılan zararların hızlı bir şekilde telafi edileceğine, düşmanlarına karşı zayıflık göstermeyeceğine, hak yoluna döneceğine işarettir.

Rüyada yorgan altında yatmak yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına, zarar edilen bir işte gösterilecek büyük azim ve sabır sayesinde kara geçileceğine, umutlarının bitmesine sebep olacağına, maddi olarak sıkıntı çekilen bir dönemin sona ereceğine delalettir.

Rüyada yorgana sarılıp yatmak iyi bir yer edinerek adından sıklıkla söz ettireceğine, istenmeyen bazı olayların yaşanacağına, kötü kişilerden uzak durulacağına ve uzun zaman önce kırgınlık yaşanmış birisi ile aranın düzeltileceğine işaret eder.

Rüyada yorganda yatmak bekarlar için de kalabalık bir ailesi olan kişi ile evlilik gerçekleştirileceğine, işyerini kapatacağına, iflas edeceğine, yanlış yatırımlar yapacağına rivayet eder.

Rüyada yatak yorgan yatmak aile hayatına da yansıyan para sıkıntısının en kısa zamanda ortadan kalkacağına, hem hayatının kurtulacağına, hem geleceğinin güzel olacağına, hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, başarıya ve zafere doymayacağına işarettir.

Rüyada yorganla yatmak refah düzeyinin düşeceğine, tüm sorunların tatlılıkla ve kısa sürede halledileceğine, günden güne daha büyük zorluklarla karşılaşılacağına yorulur.

Rüyada yorganda altın görmek elinin kolunun bağlanacağına, düşülmüş olan zor bir durumdan çok rahat bir şekilde çıkılacağına ve istendiği gibi hareket ederek çok büyük kazanç elde edileceğine, hasret ve özlem gidereceğine delalet etmektedir.

Rüyada yorganın altında olmak kafasına takılan, kuruntu haline getirdiği vehimlerden de uzak duracağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, iş hayatında çok saygın bir isme sahip olunacağına ve zorlukların biteceğine, dünya nimetlerinden ve mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments