Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yorganla örtünmek

Rüyada yorganla örtünmek

Rüyada yorganla örtünmek bunun da rüya sahibinin aklını karıştıracağı kadar hoşuna gideceğine ve kendisini çok heyecanlandıracağına, girdiği işleri kaybedeceğine, güzel, iyi ve hayırlı günlere kavuşacağına, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına, üzüleceğine, maddi zarara gireceğine, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına, çok kısa bir zaman içinde kendisini hayallerine kavuşturacak bazı çalışmalar gerçekleştireceğine ve zengin olacağına, kişinin bir müddet doğru karar vermek adına içinde bulunduğu ortamdan uzaklaşacağına ve inzivaya çekileceğine, atılan adımların maddi ve manevi olarak çok zarar vereceğine yorulur.

Rüyada yorganla örtünmek gördüyseniz:

  • Romantik bir randevu ya da görüşme hayata iyimser bakmanızı sağlayabilir.

Rüyada yorgan örtünmek rahatının, sağlığının ve ağız tadının yerinde olacağına, başarılarının kalıcı olacağına, elini attığı her işi layığıyla sonuçlandıracağına, hayatının hep aynı düzende devam edeceğine, uzun zamandır üzerinde çalışılan bir projenin hayata geçirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yorganla örtünmek tüm sıkıntıların, dertlerin ve sorunların biteceğine, koşuşturma nedeniyle kişinin hem ruhen hem de bedenen çok yorulacağına, uğradığı zararlardan kurtulmak için alacağı borçlardan bir türlü kurtulamayacağına yorulur.

Rüyada kapanmak örtünmek ticaretinin uluslararası bir nitelik kazanacağına, kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına hem de kendi işini kurup yönetici konumuna geleceğine, kendisine hayır ve uğur getirecek adımlar atacağına, verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına inanılır.

Rüyada birinin örtündüğünü görmek parasal olarak iyi bir kazanç elde edileceğine, büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına, arkadaşları ve dostları arasında konuşulmuş bir konu hakkında çok hayırlı ve büyük bir sürprizle karşılaşacağına ve aile hayatında ters giden şeylerin düzeleceğine yorulmaktadır.

Rüyada örtü örtmek örtünmek içine büyük bir huzurun dolacağına, sorunların, sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine, borçların kolaylıkla kapanacağına, huzurun ve sükûnetin geleceğine delalet eder.

Rüyada çarşafla örtünmek bundan sonra başına gelebilecek sıkıntılı ve sorunlu durumları önceden düşünüp daha sıkı davranacağına, herkesin istediği şeye kavuşacağına, huzurun kaçacağına alamet etmektedir.

Rüyada başının örtündüğünü görmek kafasındaki soru işaretlerinden, yüreğindeki sıkıntılarından ve aşamadığı zorluklardan kurtulacağına, hayır getirecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, iyi bir mümin hayatı yaşayarak herkese örnek biri olacağına işarettir.

Rüyada başını örtündüğünü görmek işlerinin ters gideceğine, bazı zevklerinden geri kalacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, bozulan sağlığın düzeleceğine, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments