Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başını örtündüğünü görmek

Rüyada başını örtündüğünü görmek

Rüyada başını örtündüğünü görmek maddi ve manevi olarak rahat edeceğine, uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine ve çok büyük rahatlık sağlayacağına, tutumlu ve elisıkı eş sayesinde para kazanmaya ve tasarruf yapmaya başlanılacağına, herkesin sevdiği ve saydığı bir kişi olacağına, takdir edilip her konuda destek göreceğine, başarıların başkaları tarafından da övgüyle karşılanacağına, Allah’ın kendisine pek çok lütuf sunacağına, kısmetinin ve şansının da açılması sayesinde her arzusunun yerine geleceğine, sorunları, musibetleri, zorlukları ve sıkıntıları ortadan kaldıracağına, hayırlı yollara gireceğine, kazançlı işler yapacağına delalettir.

Rüyada başını örtündüğünü gördüyseniz:

  • Elinizdeki, sizi uğraştıran herşeyi başarıyla tamamlayıp, ileriye yönelik planlar yapabilirsiniz.

Rüyada başını örtündüğünü görmek aydınlanacağına, sorumluluk alacağına, yaşamına renk geleceğine ve kısmetinin çoğalacağına alamet etmektedir.

Rüyada başının örtündüğünü görmek sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine, üzüleceğine ve ağlayacağına, sıkıntıların kısa bir zaman içinde sona ereceğine yorulur.

Rüyada arkadaşının örtündüğünü görmek zor zamanlar geçirmelerine sebep olacaklarına ve çok büyük tartışmaların ve kavgaların yaşanacağına, maddi zarara gireceğine, parasız ve işsiz kalacağına, ailesine daha iyi yaşam koşulları sağlayabilmek adına işlerini büyütmek için mücadele vereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kapanmak örtünmek hayatındaki bazı kötü ve hayırsız kişiler yüzünden sorunlu durumlar yaşayacağına, çok mutlu bir hayata sahip olacağına, karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada çarşafla örtünmek müjdeli bir haber alacağına, beklediği hayırlı ve güzel haberleri bir türlü alamayacağına, hasta ve mutsuz olmasına neden olacağına inanılır.

Rüyada yorganla örtünmek hayırsız bir kişi ile bir birliktelik yaşanacağına, onun günlük yaşam ihtiyaçlarını elinden geldiği kadar karşılayacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, işlerin büyük başarılar getireceğine tabir olunur.

Rüyada eşarp örtündüğünü görmek ancak daha sonra durumun düzeltilmesi sayesinde aradaki sıkıntıların çözüm bulacağına, hayallerinin ve isteklerinin karşılık bulacağına, gönülden arzuladıklarının da hayırlısıyla kendisine nasip edileceğine, çok büyük maddi zarara uğrayacağına yorulur.

Rüyada havluyla örtünmek daha iyi işlere sahip olmak için bazı atılımlar yapılacağına, huşu içinde devam edeceğine, isabetli ve temkinli adımlar atmayı bileceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments