Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yorgan örtünmek

Rüyada yorgan örtünmek

Rüyada yorgan örtünmek itibar kaybedeceğine, ayıplanacağına, kültürlü ve donanımlı hale geleceğine, bekarlar için de evlilik tarihi almaya, sözlenmeye ya da nişanlanmaya, tayin ve atama haberine, sınavlardan başarı elde etmeye ve iş yerinde beklenmedik güzel görevler alarak daha iyi bir kariyer olanağı bulunacağına, evinin bolluk ve berekete kavuşacağına, çok mutlu olacağına, sevineceğine, çok sevineceğine, mutlu olacağına, eğlenceli zamanlar geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada yorgan örtünmek gördüyseniz:

  • Çıkabilecek tatsızlıkları önlemek için önyargılı tutumlarınızdan vazgeçmelisiniz.

Rüyada yorgan örtünmek bundan sonrası için de tükenmeyecek bir bolluğa ve zenginliğe ulaşarak yaşamının sonuna kadar güzel yaşayacağına, iş konusunda uzun süren tartışmaların sona ereceğine, rakiplerin kazanılan başarılar ardından üzüleceklerine ve girilen bir yarışın kazanılacağına delalettir.

Rüyada yorganla örtünmek hayali kurulan herşeye sahip olunacağına, aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine, eğitim hayatında başarı kazanmaya ve ferahlığa çıkmaya, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, yakaladığı bütün fırsatların boş çıkacağına delalettir.

Rüyada beyaz örtü örtünmek maddi kayıpların sona ereceğine ve tekrar birikim yapmaya başlanacağına, herkesin ilgisinin çekileceğine, maddi olarak çok daha rahat edilecek ve yardıma muhtaç insanları yardım isteklerine karşılık verilecek bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada örtü örtmek örtünmek uzun süreden beri ödenemeyen borçlarını ödeyeceğine, stresten ve sinirden uzak bir hayat seçeceğine ve kendisine çok iyi baktığı, dengeli ve yeterli beslendiği ve temizliğine dikkat ettiği için herhangi sağlık sorunu yaşamayacağına, işlerinin açılacağına, hayatının yoluna gireceğine, rahatının yerine geleceğine ve psikolojisinin yaşadığı güzel olaylar sayesinde daha iyi olacağına işaret eder.

Rüyada arkadaşının örtündüğünü görmek maddi açıdan çok huzurlu bir döneme girileceğine, uzun zamandan beri istenen hedeflerin ve amaçların gerçekleşeceğine, eşi ile dargın olmanın üzüntüsü ile rüyayı gören kişinin kendisini başka işlere vereceğine ancak hiçbir şekilde verimli olamayacağına inanılır.

Rüyada başını örtündüğünü görmek içinde bulunduğu imtihanı verip veremeyeceğine, bundan sonraki yaşamında hiçbir şeye aldırış etmeden, sadece keyif alacağı şekilde yaşayacağına, iş hayatında yüksek kademelere çıkacağına tabir olunur.

Rüyada havluyla örtünmek kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, yüzünün de yerlere düşeceğine, hayırlı başlayan işlerin zararlı biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada çarşafla örtünmek eline geçecek yüklü miktarda bir paraya, zenginliğe, baş ağrıtacak, huzur, neşe ve keyif kaçıracak olayların yaşanacağı işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments