Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kapanmak örtünmek

Rüyada kapanmak örtünmek

Rüyada kapanmak örtünmek hayatının da deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine, iyi bir maaşla yeni bir işte çalışacağına, rüya sahibinin bu kişi hakkında adli süreç başlatacağına ve uğradığı tüm zararı bu kişiden geri isteyeceğine, uzun zamandan beri kendi işini kurma hayalini gerçekleştirmek için bazı adımlar atacağına, sıkıntılı olduğu bir zamanda başına gelecek olan güzel bir olay ile hayatını değiştirecek bir karar vereceğine, maddi kayıpların sona ereceğine, olmayı hedeflediği makama da oturacağına, kazancının artacağına ve yaşamına bolluk geleceğine, gerçeklikten uzaklaşacağına işaret eder.

Rüyada kapanmak örtünmek gördüyseniz:

  • Söylentilere neden olabilecek tavırlar almamaya gayret edin.

Rüyada kapanmak örtünmek çok büyük sevinç ve büyük bir mutluluk yaşayacağına, başarıların ve mutluluğun sürekli olacağına, karşısına kendisini mutsuz edecek, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına tabir olunur.

Rüyada başını örtündüğünü görmek kazanacağı başarılar sayesinde büyük iş fırsatları yakalayacağına, hanımının güzel ahlaklı olmasına evli bir kişi içinse eşinin bahsi edilen şekilde olduğuna ve onunla güzel, hayırlı bir hayat süreceğine, kısa süre içinde çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine işaret eder.

Rüyada birinin örtündüğünü görmek güçsüz ve nefessiz kalacağına, yakın bir zamanda çok büyük kazançlar elde edilerek iş kurma konusunda adım atılacağına, maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına, çalışmalarının takdir edileceğine işaret eder.

Rüyada başkasının örtündüğünü görmek tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına fakat emeline ulaşamayacağına, maddi zarara gireceğine, geçiminin de hergeçen gün çok daha zor hale geleceğine, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada yorgan örtünmek hayallerine bir süre de olsa ara vermek zorunda kalarak hedef değişikliğine gideceğine, sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, bedeninin şifa bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşının örtündüğünü görmek kişinin yaşça kendisinden küçük biri ile evlilik yapacağına, kazançlı çalışmalar yapılacağına, projelerin ve çalışmaların çok ses getireceğine, ilerleyeceğine, bilgi sahibi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada çarşafla örtünmek zor durumlara düşeceğine, iş hayatında üst bir mevkiye terfi edileceğine, ağız tadı ile yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başının örtündüğünü görmek hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine, zenginlik kadar huzurun ve sağlığın da önemli olduğunun farkında olacağına, kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments