Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin örtündüğünü görmek

Rüyada birinin örtündüğünü görmek

Rüyada birinin örtündüğünü görmek kişinin eski aşkına geri döneceğine, ancak sabırlı olunması ve doğru adımların atılması sayesinde bu sorunun tersine çevrileceğine, maddi ve manevi durumlarının günden güne daha kötü bir hal alacağına, işlerini ve hayatını alt üst edeceğine, yeterli kimse haline geleceğine, büyük bir ferahlık ve mutluluk yaşayacağı bir döneme gireceğine, sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine, rüya sahibinin yeteneğini, becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına, büyük bir kazanç elde edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada birinin örtündüğünü gördüyseniz:

  • Bazı işleri başkalarına emanet etmeniz durumunda sıkıntı yaşanabilir.

Rüyada yorgan örtünmek insanlar arasında çok büyük saygı göreceğine, karşısına yeni imkanlar çıkacağına, yapılan projelerin çok bereketsiz olacağına tabir olunur.

Rüyada birinin örtündüğünü görmek ortağından ayrılacağına veya çalıştığı iş yerinde hakkında çıkan dedikodular yüzünden yüzünün yere düşeceğine, çok büyük kazançlara sahip olacağına, üzüntülerin mutluluğa döneceğine inanılır.

Rüyada yorganla örtünmek bir anda büyük bir borç batağının ortasına düşüleceğine, mal varlığının neredeyse eriyeceğine, yaşanacak üzüntü ve stresten ötürü sağlık sorunları ile uğraşılacağına, yeni işler konusunda büyük adımlar atılacağına, zor ve sıkıntılı günler geçirileceğine işarettir.

Rüyada başının örtündüğünü görmek ekmeğini daha rahat şekilde kazanacağına, elindeki işi rayına oturtacağına, kaybettiği şeyi bulmasına işaret eder.

Rüyada başını örtündüğünü görmek onlardan her zaman saygı ve sevgi göreceğine, eline geçen kazançla kendi işini kuracağına, attığı her adımla çok daha fazla kazanç elde edeceğine ve sevdikleri ile huzur içinde yaşayacağına alamet eder.

Rüyada kapanmak örtünmek ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, hayırlı bir erkek ile evleneceğine, işlerin kötüye gittiği bir anda deyim yerindeyse sihirli bir sopa değmiş gibi düzeleceğine, çekilen hasretin biteceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına alamet etmektedir.

Rüyada havluyla örtünmek kazancını artıracağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına ve sıkıntı çekileceğine, bazı bilgili kişiler ile gireceği projelerde çok büyük başarılara imza atacağına işarettir.

Rüyada arkadaşının örtündüğünü görmek kötü ve art niyetli biri ile ortaklık etmek, eğer bu rüyayı gören kimse müşkül bir durumda ise yakın zamanda tüm sıkıntılardan kurtularak feraha ereceğine, yalana ve iftiraya, haksızlığa ve kötülüğe pabuç bırakmadan yaşayacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments