Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada örtü örtmek örtünmek

Rüyada örtü örtmek örtünmek

Rüyada örtü örtmek örtünmek gözyaşı dökeceğine, çaresiz kalacağına, çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına, kendi işinin başına geçip, kendi patronu olacağına, büyük paralar kazanarak, zamandan da kar edeceğine, işlerinde başarılı olacağına, ticarette ilerleyeceğine, kişinin büyük fabrikalarda beyaz gömlekliler arasında olacağına veya aldığı iyi eğitimi doğru firmalarda değerlendirme şansı bularak hayal ettiği kariyer için her türlü iyi şartı ele geçireceğine, girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine, kişinin mevcut işinde ortağı varsa ayrılacaklarına ve maddi anlamda çöküş yaşamakla beraber stresli günler geçireceğine, ele geçen fırsatların hiçbir yarar sağlamayacağına delalet eder.

Rüyada örtü örtmek örtünmek gördüyseniz:

  • Kendinizi yormamaya çalışın.

Rüyada örtü örtmek örtünmek bolluğa, berekete, kişinin kafasının rahat edeceğine, büyük sıkıntılar çekeceğine ve bu durumdan kurtulacağına, işten eve bir hayat yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada beyaz örtü örtünmek nazara gelinecek başarılar elde edileceğine, istenmeyen bir yolculuğa, eşlerine karşı baskın davranacaklarına ancak her koşulda anlayış görecekleri için bu durumun ilişkiye zarar vermeyeceğine işarettir.

Rüyada başını örtündüğünü görmek kasasının da gittikçe ağırlaşacağına, uzun zamandan beri taşınan umutların yaşanacak olaylar yüzünden yıkılacağına, sevdiği kişiler ile arasına kara kedi gireceğine delalet eder.

Rüyada yorgan örtünmek maddi açıdan büyük bir sıkıntı vereceğine, çok zor ve sıkıntılı bir duruma düşebileceğine, büyük üzüntüler yaşayabileceğine, maddi ve manevi olarak kendisini yıpratacak olaylar ile karşılaşacağına, kendinde rakiplerini ve düşmanlarını alt edecek kudreti bulacağına rivayet eder.

Rüyada birinin örtündüğünü görmek çareye ve çözüme ulaşacağına, sağlığının ve işlerinin bozulacağına, iyi geçiminin biteceğine, tüm sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına inanılır.

Rüyada yorganla örtünmek çok büyük problemler ve üzüntüler yaşanacağına, insanların iyiliği, doğruluğu ve güzelliği bulabilmesi için onlara yol göstereceğine, kendini insanlara yardım etmeye adayacağına, kardeşlerle birlikte girilen bir işte hayırlı bir sonuca ulaşılacağına rivayet eder.

Rüyada başının örtündüğünü görmek gelecekte kavuşmak istediği hayata kavuşacağına, çok büyük paralar ve mallar kaybedeceğine, iş hayatında çok büyük bir düşüş yaşanacağına, dertlerinin biteceğine, böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine ve herşeyin bu sayede çok daha keyifli bir hal alacağına tabir olunur.

Rüyada kapanmak örtünmek hayallerinin bir bir gerçekleşeceğine, kazancının artacağına,, küçük bir sorunun daha fazla büyümeden sona erdirileceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments