Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çarşafla örtünmek

Rüyada çarşafla örtünmek

Rüyada çarşafla örtünmek içine kapanacağına, insan içine çıkmak istemeyeceğine, yaşanacak talihsiz bir durumun daha da büyüyeceğine, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçeğe döneceğine, ailesini hem gururlandıracağına, kısa vadede büyük prestij sahibi olunacağına, saygınlığını yitireceğine ve insanlar tarafından ayıplanacağına, çok sıkıntılı ve çok zor döneme gireceğine, geçim sorunuyla karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada çarşafla örtünmek gördüyseniz:

  • Size iftira atılması veya hakkınızda olmadık dedikodular çıkartılması olasıdır.

Rüyada çarşafla örtünmek borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine ve Allah’ın kendisine yardım etmesi için ettiği duaların da kabul olacağına, herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına, iş ve mekan değiştireceğine tabir olunur.

Rüyada örtü örtmek örtünmek çok daha sosyal bir kişi olup daha büyük bir arkadaş çevresi edineceğine, her daim Allah yolunda olacağına, sıkıntıların ve zorlukların günden güne daha da artacağına delalet eder.

Rüyada başkasının örtündüğünü görmek sevdikleri ile beraber daha güzel bir hayat için planlar yapacağına, iş ile ilgili çektiği sıkıntılardan edilen hayır duaları sayesinde kurtulacağına, sorunlarını teker teker aşacağına delalettir.

Rüyada arkadaşının örtündüğünü görmek rakiplerine karşı her zaman çok daha güçlü olacağına, çok büyük bir ferahlama ve rahatlık yaşayacağına, farklı olarak kişinin yapacağı yanlışların dostlarıyla arasını açacağına alamet eder.

Rüyada birinin örtündüğünü görmek sağlık sorunlarının sona ereceğine, sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına, sorunların daha kolay bir şekilde çözüleceğine, adını aklamak için uzun süre uğraşmak zorunda kalacağına yorulur.

Rüyada yorgan örtünmek ilerlemek ve uzmanlaşmak istediği alanlarda eğitim alacağına, çok hayırlı ve güzel günler göreceğine, aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, sevdiği kişi ile arasına kara kedi gireceğine delalettir.

Rüyada eşarp örtündüğünü görmek hayırlı ve kazançlı bir yola girileceğine, karşılaşılan bütün engellerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına, bir sebeple uzun bir süre boyunca kendisini toparlayamayacağına, şansının yaver gideceğine, işlerinin açılacağına delalet eder.

Rüyada kapanmak örtünmek dünya nimetlerinden sonuna dek yararlanacağına, kendisini aşan işlere kalkışacağına, tecrübesi olmayan yollara gireceğine, hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments